Arama sonuçları: *

1. S

Öneri Ryzen 5 5600x anakart önerisi

Selamın aleyküm sevgili arkadaşlar bir sistem toplayacağım ve 5600x işlemcisini tercih ettim fakat anakart konusunda takıldım biraz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim önerilerinizi bekliyorum teşekkürler iyi geceler dilerim sizlere .
  2. S

Yardım 1000 tl bütçe ile 10.nesil intel anakart önerisi ?

merhaba,iyi geceler dilerim herkese öncelikle arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi i3 10100f işlemcime o bütçede bir anakart önerir misiniz? teşekkürler iyi geceler dilerim.
  3. S

asus tuf b450m plus ıı bios güncellemesi ? 5600x için

herkese iyi akşamlar dilerim öncelikle şuanda kullanmış olduğum işlemciyi değiştireceğim 5600x alacağım fakat sorum şuki bios güncellemesi yapılması gerekiyormuş galiba anakartım ASUS TUF B450M PLUS II anakartına sahibim ve bu anakrtı hangi sürüme güncellediğim zaman 5600x ile uyumlu olacaktır...
  4. S

asus tuf b450m plus ıı anakart 5600x uyumlu mu? ?

herkese iyi geceler diliyorum öncelikle sorum şu arkadaşlar şuanda asus tuf b450m plus ıı anakart kullanmaktayım ve ryzen 5 3600 işlemcim var çoğunlukla işlemci yüklenen oyunlar oynuyorum ve işlemci değiştirmeyi düşünüyorum ryzen 5 5600x e geçmeyi düşünüyorum anakartım destekliyor mu işlemciyi...
  5. S

asus tuf b450m plus vs tuf b450m pro gaming ?

herkese iyi forumlar arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu iki anakart arasında kaldım sizce hangisini almalıyım aradaki farka değermi ryzen 5 3600 gtx 1060 kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
  6. S

Pc açılırken bir anda güç kesmesi?

Selamın aleyküm yeni pc aldım 0 kurdum pc yi tuşuna bastığımda ise açılırken bir anda elektriği kesiyor ankarttan şüpheleniyorum ama sizce ne olabilir satıp yeni almalımıyım garantiye gönderdim ama geri geldi sorunsuz diye bıos atmışlar karta sizce ne yapmalıyım teşekkürler?
  7. S

pc açılırken bir anda gücü kesiyor

arkadaşlar selamın aleyküm öncelikle bir hazır sistem aldım ve sistemi kurdum sistemi açtığımda ise bazen yapıyor bunu power tuşuna bastığım zaman açılırken bir anda gücü kesiyor ve kapanıyor tekrar basıyorum ve açılıyor bunun sebebi anakart ve psu diyorlar psu yük altında her hangi bir sorun...
  8. S

gigabyte b450m s2h apec delte rgb kullanma

öncelikle selamlar arkadaşlar bir sistem topladım ve anakart olarak gigabyte b450m s2h modelini kullandım ve kasa olarak ise corsaır spec delte rgb modelini kullandım ve anakartımda rgb girişi olmadığı için kasamı rgb kullanamıyorum kontrolcüyü fanlardan sökerek kendimce yaptım ve zar zor...
  9. S

b40m s2h spec delta rgb kullanma ?

arkadaşlar öncelikse selamlar yeni aldığım sistemimde gigabyte b450m s2h modelni kullanıyorum ve @Abdullah Hacıgül kralın yeni çıkardığı sistemde aynı anakart ile o kasayı rgb kullanıyor nasıl yapıor bilen varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler.
  10. S

hepsiburada dan aldığım anakartı nasıl garantiye gönderirim?

selamlar 1-2 ay öncesinde gigabyte b450m s2h anakartı aldım ve anakartın arızalı olduğunu düşünüyorum ve garantiye göndereceğim nasıl gönderebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  11. S

Ryzen 5 3600 İçin Anakart Önerisi?

Selamlar arkadaşlar anakart alacağım kafam bayağı karıştı herkes bir şey söylüyor ve 2 anakart buldum b450m s2h v2 575 tl bide mortar b450 buldum 824 tl hangisi alınır şimdiden teşekkürler
  12. S

anakart arızası pc ye res attırır mı ne gibi sorunlar ortaya çıkar ?

arkadaşlar pc m de bir sorun var ve anakart tan da aklıma takıldı bişeyler forza 4 , the forest gibi oyunlarda res atıyor bugün forzya girdim ve ekran kartım 70-71 derecede iken pcm res attı power bost power kullanıyorum şüphem powerden ama anakart da bir sıkıntı olabilir mi yoksa power midir...
  13. S

anakartın seri numarasını değiştirirsek garanti dışı kalır mı ?

MERHABA, arkadaşlar bir anakart aldım ve seri numarasını değiştirmek istiyorum sebebi var boş yere değiştirmiyorum değiştirisem garanti dışı kalır mı ve eski seri numarasını geri yazabilir miyim? şimdiden teşekkürler.
  14. S

A320M S2H ANAKARTA İ5 10400F VE R5 3500X UYUMLUMUDUR ?

MERHABA, arkadaşlar A320 M S2H anakartım var ve işlemci almayı düşünüyorum ve r5 3500x yada i5 10400f almayı düşünüyorum eğer i5 alırsam anakartıma uyumlumudur ? şimdiden teşekkürler.
  15. S

gıgabyte H410M S2H anakartta ARGB kontrolcüsü var mıdır?

arkadaşlar yukarıda yazdığım gibi h410m s2h anakartında argb kontolcüsü varmıdır ? cevaplayan herkese teşekürler.
Geri