Arama sonuçları: *

1. Mehmet

H510 beklemeli miyim?

Dostlar yaklaşık 1-2 hafta sonra 10100f alacağım. 1-1.5 ay sonra da b460 almayı düşünüyordum ancak bildiğiniz üzere b460 11. nesil desteklemeyecek. Sizce bekleyip H510 almalı mıyım? Bir de H510 10. nesil İntel işlemcileri destekleyecek diye biliyorum doğru mu?
  2. Mehmet

4PİN RGB kablo çoklayıcı önerisi

Dostlar B450M pro m2 v2 anakartıma 4 pin argb çoklayıcı alacağım. Önerileriniz neler? Belirli bir bütçe yok en ucuzu hangisiyse olur.
  3. Mehmet

H410 Çipset anakart önerisi

Dostlar H410 anakart almayı düşünüyorum. Bu anakart da ARGB desteğinin olması benim için çok önemli. Öneriniz nedir?
  4. Mehmet

Öneri H410 CHİPSET anakart önerisi

Dostlar bana en ucuz M.2 desteği olan H410 Anakart önerir misiniz?
  5. Mehmet

Çözüldü✓ B450M PRO M2 V2 anakartta RGB ya da ARGB girişi var mı?

Arkadaşlar XPG Invander kasa alacağım. Bu kasanın birkaç yerinde ARGB led var. Bu ledleri B450M PRO M2 V2 anakart ile kullanılabilir miyim? Kontrol etmem önemli değil LEDler çalışsın yeter. https://www.incehesap.com/xpg-invader-bkcww-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-45346/
  6. Mehmet

Anakart fan girişi?

Arkadaşlar Rampage Raıder kasamın fan molex girişleri bozuk. Ancak anakart girişleri sağlam. MSI b450m pro m2 v2 anakartım var bu anakart ta nereye takacağım fanları bir de bu anakart fan girişlerini çoğaltma aparatı var mı?
  7. Mehmet

a320 anakart'a 2080 ti takılırsa ne olur?

a320 serisi anakart'a 2080 ti takılırsa ne olur?
Geri