Arama sonuçları: *

1. Nicksiz

BİOS'daki Bu Kısım Ne İşe Yarar?

Arkadaşlar BİOS' da Bu Kısmı Kırmızı Yere Getirsem Ne Gibi Değişiklikler Olur? Getirmemi önerir misiniz?? PC Konusunda O kadar Bilgim Varken Şu BİOS Ve İçindekileri Bı Öğrenemedim Gitti :D
  2. Nicksiz

BİOS Güncelleme Yaptım FPS Değerlerim Arttı

Arkadaşlar Yakın Zamanda Asus B450-M Dragon Modeli Anakartıma Gelen 2202 BİOS Güncellemesini Yaptıktan Sonra Oyunlarda 6-7 FPS civarı bir artış oldu. Bu Valorantta 10-12 FPS' ye kadar çıktı. Bu Güncellemeyi Yapan Varsa Sizde Böyle Bir Durum Oldumu? BİOS'un FPS Etkilediğini İlk Defa Görmüş Oldum.
  3. Nicksiz

BİOS Güncelledikten Sonra Karşıma Bu Çıktı. Yardım Lütfen!!

Arkadaşlar BİOS' a güncelleme gelmiş bende güncelledim, ardından tekrar BİOS ekranına girdim kontrol amaçlı. RAM frekanslarını ayarladıktan sonra F10 dedim ve kaydetip çıkıcaktim ama aşağıdaki kısım çıktı karşıma. Nereye basmam lazım, ne yapmam lazım? Teşekkürler...
  4. Nicksiz

Anakartimin Üzerindeki Bir Işık Yanıp Yanıp Sönüyor

Arkadaşlar imzamda yazan anakarti kullanıyorum. Ve alttaki fotoda okların gösterdigi ışık yanıp yanıp sönüyor sürekli. Bu neden dolayıdır acaba? Normal birşeymi? Yoksa bir sorunumu işaret ediyor? Cevaplarsanız sevinirim
  5. Nicksiz

Anakartımın Ses Kartı, LAN, Chipset vs. lerinin Hangi Sürümde Olduklarını Nerden Öğrenebilirim?

Başlıkta yazdım. Teşekkürler... 1593186367 . 1593262974 Teşekkürler arkadaşlar dünden beri bir Allahın kulu cevap vermedi. Koskoca forumda şunun cevabını bilen veya fikri olan yok demekki...
  6. Nicksiz

Asus B450M Dragon Anakartın Gizemi

Arkadaşlar başlıkta yazan anakartı kullanan veya araştıran varsa fark etmiştir. İnternette satın almak için araştırıldığında çok az sitede bulunuyor, youtube a yazıldığında herhangi bir videosu bulunmuyor( Belkide ben görmemiş olabilirim tabi) Diğer anakartlar gibi kutusu bulunmuyor, düz beyaz...
Top Bottom