Arama sonuçları: *

1. Laxerian

MSI MEG B550 INIFY WIFI Anakarta Kaç Adet M.2 SSD Takılabilir?

MSI MEG B550 UNIFY WiFi 5100mhz(OC) M.2 AM4 ATX Anakart fiyatı (sinerji.gen.tr) anakart bu kaç tane m2ssd desteği var bütün m2ssd slotlarına pny cs3030 ssd sinden takabili miyim?
  2. Laxerian

Am4 Soket 4 Tane M2 destekli anakart önerisi

Başlıkta yardımcı olursanız sevinirim bütçem var 4 tane m2 slotu olan anakart arıyorum f/p varsa harika olur
  3. Laxerian

A320 Veya B450 En Ucuz Micro ATX Anakart Önerir Misiniz?

mıtx bir anakart lazım bu modellerin en düşük seviyeleri bile olur
  4. Laxerian

Asrock A320M-HDV Alınır mı

Babamın ofisine pc lazım böyle bir kasa alıp apu toplayacağım bu anakart iyi midir artısı eksisi nedir
  5. Laxerian

PC Biosa girmiyor yardım lazım

evet biosa girmiyor msi z490 gaming edge wifi anakartım var del tuşu ile giriyordu dün girebiliyodum bugün giremiyorum neo ldu acaba f2 ilede denedim girmedi nasıl çözebilirim
  6. Laxerian

Msi mystic lıght yardım

Silverstone pf360mm sıvı soğutucum var normalde msi mystic lıght destekliyor ama dragon centerin mystic lıght kısmında gözükmüyor yardım
  7. Laxerian

Pc aldım bios yardım

Pc aldım rtx 3080i bekliyorum işlemci i7 10700k anakart msi mpg z490 gaming edge wifi ilk defa açtım pcyi ne yapıyım xmp profil ram frekansı nasıl ayarlanır
  8. Laxerian

Anakart ile ilgili yardım lazım

Merhaba anakartda galiba sata kablosu diye bir şey çıkıyormuş sata kablosunu anakartda ve pcde nereye takacağım
  9. Laxerian

Dahili ekran kartı nedir

Dahili ekran kartı olan anakartlar nedir ne özellik sağlar
  10. Laxerian

Amd anakart önerisi pls

Amdnin yeni işlemcisiyle kullanacağım 2k civarı bütçem var bu sistem ile uyumlu anakart arıyorum aklımda Msi B550 TOMAHAWK var sizce nasıl
  11. Laxerian

Bu anakart iyi midir???

Bu anakart bu sistemde iyi olurmu daha iyi bulabilirmiyim 2000tl civarında Ekran kartı:RTX 3080 Anakart: Msi Mpg Z490 Gaming Wifi Not: ram 2 tane
  12. Laxerian

İntel ve amd anakart önerisi

Amd ve intel için anakart önerisi bütçe 2000tl 1 tane amd kart 1tane intel için öneri
  13. Laxerian

Anakart cpu girişleri fazla

Merhabalar corsair rm850 psu almayı düşünüyorum fakat 4+4 kablosu var ama anakart 8 + 4 istiyor ne yapayım
  14. Laxerian

İ7 10700k ya anakart önerisi

Sistemim bu ekran kartı rtx 3070 olucak 2000tlyi geçmeyecek şekilde anakart önerir misiniz?
  15. Laxerian

Anakart alacağım yardım

Merhabalar anakart alacağım 120 şira daha ucuz depopark.com da alcağım anakart depopark iyi midir? güvenlimidir ?
  16. Laxerian

Anakartın ram frekansı

Merhabalar anakartım bu ramimde bu bu anakartla oc yapılmadan ram frekansını desteklemiyor bu ram ile bu anakartda frekansı alabilirmiyim
  17. Laxerian

Anakartın yanında yazan wifi nedir

Wifi anakartlar nedir artısı eksisi nedir yazarmısınız
  18. Laxerian

Asus rog X570-E anakart iyi midir? alınır mı?

Merhaba bütçem var ve asus rog strix X570-E anakartını almayı düşünüyorum amd 4000 serisi ve rtx 3080 ile kullanacağım iyi bir anakartmıdır daha iyi öneriniz varmı
Top Bottom