Arama sonuçları: *

1. Z

Yardım MSI biosdan çıkarmıyorum

B450 a pro max anakartım var biosdan çıkamıyorum sürekli tekrar giriyor
  2. Z

Anakartımda rgb kontrolcü soketi takacak yer yok

Anakartım Msi B450 A PRO MAX kasam spec delta rgb kasamda kontrolcü var ama anakartta takacak yer yok. Mystic light destekliyor mu emin değilim ama bununla alakalı olabilir mi?
  3. Z

MSI B450 A PRO MAX RGB bağlantısı

Anakartta jrgb diye bir giriş var kasam spec delta rgb buraya kontrolcüsünü takarsam uygulama ile kontrol edebilir miyim?
  4. Z

MSI B450-A PRO MAX VS GIGABYTE B450 AOURS ELİTE

İşlemcim Ryzen 5 2600X ikiside aynı fiyat. Hangisini tercih edeyim? Hangisinde ses daha iyidir, hangisi daha uzun süre idare eder. Ve Aorus anakartta rgb olması hoşuma gitti ancak kaliteden kaçıp rgb ye ağırlık vermiş olma ihtimalleri var. Msi sade ve daha dayanıklı gibi duruyor ayrıca Aorus da...
  5. Z

Asus Tuf b450m plus vs Msi b450 a pro max

Hangisi daha iyis seçim olur? 2600x 3000mhz ram ve 1660 super aldım. Kasada b450m sırıtır mı?
  6. Z

Ryzen 5 3600 ile bios güncellemesi olmadan direk çalışacak max 1000 tl anakart

Iyi günler herkese ryzen 5 3600 ile bir sistem topluyorum Asus rog strix b450-f modelinde karar kılmıştım ancak bios güncellemesi yapılabilecek bir yer olmadığı için alamıyorum acaba 1000 tl ye önerebileceğiniz anakart var mı? Bios 3. Seri Ryzen işlemciler ile tak çalıştır olsun istiyorum. Vatan...
Geri