Arama sonuçları: *

1. ByCash

Msi anakart işlemci Yuvası servis de kırıldı yardımcı olurmusunuz

servispoint anakartım arızalı olduğu için gönderdiğim geldiğinde işlemci soketi anakart üzerinde kırık olduğunu farkettim ürün dün elime ulaştı yarın göndereceğim ne yapmam gerekiyor kabül etmezlerse ne kadar tutar ücreti birde 167 tl bakma ücreti alıyorlarmış saçmalık b550 tomahawk anakartım
  2. ByCash

Anakartım. Çalışmıyor yardım

Anakart görüntü vermiyor diye servise gönderdim geldi taktm görüntü gelmiyor monitöre ekran kartı çalışıyor başka anakart da b550vtomahawk anakart işlemcim amd9 3900 x bunu takınca çalışmıyor önceki işlemcim i5 9400 olurmu bu anakarta ona göre denicem işlemcidemi sıkıntı var
  3. ByCash

3080 için Anakart önerirmisininiz

B550 tomahawk var sistem yavaş açılıyor RAM tanımıyor gibi sorunlarım vardı dün akşam. Kapandı Bilgisyar daha montşrme görüntü gelmiyor farklı ekran kartı denedim yok eski anakartımı denedim ekran ekran kartımı çalışıyor tomahawk. Bozuldu servise göndericem 3080 için başka anakart alayım diyorum...
  4. ByCash

Anakartım bozuldu yardım

Msi anakartım vardı bozuldu servise göndereceğim eski anakartımı taktım bu hatayı veriyor Asus modeli ne yapmam gerekiyor
Geri