Arama sonuçları: *

1. cengizovic

MSI B550 Gamin Plus Anakartında CPB kapanmıyor.

Son 1 senedir falan CPB yani Core Performance Boots kapatamıyorum. Resimde görüldüğü gibi silik gri şeklinde üstüne ne tıklanıyor ne geliyor. İşlemcim R5 3600. Sorun nedir bilmiyorum. Bu da 12 gün önce yüklenmiş bir video, video sahibiyle aynı anakart ve işlemciye sahibim o CPB kapatabiliyor...
  2. cengizovic

Yardım Msi Dragon Center service is not blocked by Antivirus Hatası

Anakartım MSI B550 Gaming Plus, Pc yi daha iki gün önce kurdum. Şuan uygulama hata veriyor. Antivirüs olarak sadece defender var onda da tüm korumaları teker teker kapattım. denetim masasından güvenlik duvarına girip oradan da Dragon center uygulamasına izin verdim. Silip baştan yükledim 2...
  3. cengizovic

Çözüldü✓ MSI B550 GAMING PLUS anakartı almalı mıyım?

Arkadaşlar ben de şuan; R5 3600 işlemci ve 5600XT ekran kartı var. Anakart için bütçem max şuan 900-950 TL arası. Vatanbilgisayar'da bu anakart şuan 1383 TL. Ben de 900 TL var. Sırf bu kartı almak için harçlık avanstan 400 TL çekeceğim. Gerçekten değer mi? Yoksa başka bir şey mi alayım? Biraz...
  4. cengizovic

En ucuz ARGB destekli anakart hangisi? (B450 Serisinden)

Arkadaşlar sanırım kasa argb olduğu zaman uyumlu çalışması için anakartında ARGB desteği lazımmış. 3 pinli girişler 12V RGB destekli 4 pinli girişler 5V ARGB destekli Şimdi Asus Prime B450M-A serisini ARGB destekli sanıyordum ama RGB imiş sadece. Onda sadece 4 pinli giriş bulunuyor...
  5. cengizovic

Asus Prime B450M-A II vs Gigabyte B450 S2H

Arkadaşlar linki buraya bırakmıyorum inceler misiniz? Asus Prime B450M-A: https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/PRIME/PRIME-B450M-A/ Asus Prime B450M-A II: https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/PRIME/PRIME-B450M-A-II Sanırım yenilenmiş versiyonda vrm...
  6. cengizovic

Hangi anakart daha iyi?

Yenilenmiş Asus prime B450M-A mı yoksa Gigabyte B450 S2H anakart mı? Gigabyte olan 600 TL Asus olan indirimlerle 735 TL
Top Bottom