Arama sonuçları: *

1. Ali_

Formattan sonra BIOS'tan ErP seçeneği kayboldu

Windows 11 olan bilgisayarıma format attım eskiden bilgisayar kapalıyken farenin ışığı yanmasın diye BIOS'tan ErP seçeneğini kapatmıştım. Lakin formattan sonra baktım fare ışığı sönmüyor, anakarta girdiğimde ise ErP seçeneği kaybolmuştu. Anakart: Asus A320MF SI
  2. Ali_

Anakart önerir misiniz

Arkadaşlar rtx 2060 ve ryzen 5 3600 takılacak. Bütçe 800 tl en fazla 850 olur. Ekran kartı ve cpu da ilerleyen yıllarda yükseltme olabilir o yüzden ucu ucuna yetecek anakart önermeyin.İlerde yükseltme yapmaya elverişli olsun.Ama eğer bütçeyi aşıyorsa , bütçenin yettiği kadar olsun.Önerileri...
  3. Ali_

b450m a2 b450m k2 hangisi alınmalı?

arkadaşım 2060 lı bir sistem toplamayı düşünüyor anakart olarak başlıkta yazdığımda anakartların arasında kaldı.Çünkü iki anakartın arasında 200 TL den fazla fiyat farkı var hangisini almasını tavsiye edersiniz?
  4. Ali_

a320m f sı anakart hangi cpuları destekliyor?

bunun bi listesi falan yokmu ya internette bulamadım anakart imzamda. 1625334602 @crazyreign
  5. Ali_

a320 anakartlar neden önerilmiyor,sıcak gözle bakılmıyor forumda merak ettim?

bendede a320 var bir sıkıntısını göremedim sadece oc yapılmama yönü kötü buna rağmen abdullah abi bi videosunda da yapmıştı. oc yapılmama dışında ne gibi kötü bir yönü var acaba merak ediyorum?
Top Bottom