Arama sonuçları: *

1. Gocer

Anakart 2. Ram slotu çalışmıyor

Anakartın 1. Slotunda 8 gb 2400 mhz ram takılı aynı ramı söküp 2. Slota taktığımda fanlar dönüyor monitöre ekran gelmiyor anakartaki dram isigi yaniyor 10 snye sonra kendini kapatiyor sizce nedeni ne olabilir ? -ramı sağlam taktıgımdan eminim. -slotun icinde toz vs bişey yok. -ramın sarı...
  2. Gocer

BIOS Güncellemeden A320 Anakarta R5 1600 AF Takabilir miyim?

anakartım a320m pro-E 2 senedir kullanıyorum gerek duymadığımdan hiç bios güncellemedim yeni işlemci aldım 1600 AF biosu güncellemeden bu işlemci çalışırmı ? 1625954378 bilgilere bakmak isterseniz anakart linkim : https://tr.msi.com/Motherboard/A320M-PRO-E/Specification
  3. Gocer

Bu anakart kaç mhz ram desteği sunuyor ?

beyler kullandığım anakart MSI a320m PRO-E açıklama kısmında Ram TipiDDR4 (O.C.) 2933 / 3200 / Olmayan: 1866/ 2133/ 2400/ 2667/ Mhz böyle yazıyor bildiğim kadarıyla a320m kartlarda OC hız aşırtma yapılamıyor neden böyle yazmışlar ne anlama geliyor ? şuan ben 2400 mhz 8 gb ram kullanıyorum...
  4. Gocer

Bios güncellemenin yararı nedir ?

beyler 2 yıl önce toplama pc almıştım bugün bi video izledim bıis güncelemek ile alakalı 7 temmuz 2020 de anakattıma günceleme gelmiş fakat ben indirmedim yapmadım bi sorun olur mu ? (şuan çok memlunum pc performansından ) veya anakatımı güncellersem ne yararı olur ? msı a320 pro-e Sürüm...
  5. Gocer

Rgb destekli anakart

merhaba dün youtubede bi video izledim adamın anakartında bi uç var ona rgb anakart destekli led takıyor bilgisayırdaki program ile renkleri değiştiriyordu bu işlem nasıl oluyor güçü anakarttan mı alıyor birde ona uygun ledi elektrikçilerden bulabilirmiyim veya burdan bana ona uygun ledin...
Top Bottom