Arama sonuçları: *

1. Yumuklu Sucurta

Hangi Anakartı almalıyım?

selam selam,İkisi arasında kaldım hangisini almalıyım? Hangisinin ses kartı daha iyi? Ya da bunlar dışında tavsiyeleriniz var mıdır? 1) https://www.itopya.com/gigabyte-b55...-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-dp-atx-anakart_u16830 2)...
  2. Yumuklu Sucurta

B550 Anakart tavsiyesi

4000TL bütçe ile alabileceğim en iyi anakart nedir arkadaşlar? Şu anki işlemcim r5 3600 ama ilerde değiştirmeyi düşünüyorum.(Depremden sonra birisi evimize girip ramlerimi çaldı ve ayrıca ekran kartını sökmeye çalışırken anakartı kırmış) Aklımdaki Anakart şu...
  3. Yumuklu Sucurta

Çözüldü✓ CMOS ile Bios sıfırladıktan sonra görüntü gelmiyor

R5 3500X Undervolt yaparken düşük Voltaj değeri verdim ve Pc kapandı açılmadı,Çözümü CMOS reset ile biosu sıfırlamakla buldum fakat biosa girdiğimde Ayarların sıfırlandığı ve tekrar eskisi gibi olabilmesi için ayarlamam gerektiği söylüyor.Hiçbir şey yapmayıp Save and Exit dediğimde ise Ekran...
  4. Yumuklu Sucurta

Yardım 650 ₺ bütçeye Ryzen 5 3500X için anakart önerisi

Arkadaşlar Patriot Viper steel 3200mhz Ramlerim ve Ryzen5 3500X işlemcim için UYUMLU fiyat/performans Anakart arıyorum.Bütçe:650₺
  5. Yumuklu Sucurta

B450M-S2H Hangi Bios sürümüyle geliyor ?

Merhaba Arkadaşlar Gigabyteın B450M-S2H anakartının hangi bios sürümüyle geldiğini biliyor musunuz? Windows kurmadan önce bios güncellemek istiyorum henüz pc kurmadım.Stok olarak hangi versionuyla gleiyor ve hangi versiyonunu indirmeliyim ?
  6. Yumuklu Sucurta

Corsair Rgb kasa ve Anakart sorunu

Merhaba arkadaşlar,CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI kasayı alacağım.Anakartım Gigabyte B450M S2H uyum sıkıntısı yaşar mıyım ? Birkaç yerde bağlantı konusunda sıkıntı yaşanıldığını okudum.Herhangi ekstra bir çoklayıcı almak zorunda mıyım yoksa kasanın için çıkar mı ? Lütfen yardım edin...
Geri