Arama sonuçları: *

1. U

Vatanın Kargolama Şekli

Beyler vatandan indirimden ucuza b550 pro vdh eifi ve coller master ml240l soğutucu söylemiştim. Fakat sadece anakart geldi sıvı soğutmayı ayrı mı gönderirler?
  2. U

Anakartımdaki ssd girişi nedir?

Merhaba anakart olarak b550 pro vdh wifi yi aldım. Arkadaşlar incelemesi olamadığı ve çokta anlamadığım için sata girişleri nedir ne değildir bulamadım. Sata 3 samsung 860 evo alıcam uyar mı?
  3. U

Fiyat uygun mu beklemeli miyim?

Gençler B550 pro vdh wifi indirim koşturuyordum vatanda 1.012 tl Akakçede en az 1.170 tl alayım mı? 27 kasımı bekleyeyim mi?
  4. U

İ7 9700 ve 1650super için ANAKART?

Tüm önerilere açığım overclockla işim yok k ibaresi olanı yüksek sıcaklıl ve ekstra soğutucu masrafı için tercih etmedim. Anakart ne önerirsiniz?
  5. U

PC toplamaya yardım lütfen

Dostlar bilgisayar prodüksiyon ve ses kayıt amaçlı kullanılacak ve arada bir eğlencesine lol gta falan oynayacağım. Max 10.000 Kesinleştirdiğim ekipmanlar; •samsung evo plus m2 ssd •seagate barracuda Hdd •cooler master mwe white 650 W bronze psu •xgp spectrix d60g 8x2 3000 mhz ram •dark guardian...
  6. U

Sistem hakkında yorumlarınız ve Anakar

i7 9700 4.7 Ghz e uyumlu anakart önerir misiniz? Şuanki topladığım pc 11500₺ civarlarında ve bu fiyatı biraz indirmem gerekiyor. Nereden kısacağımı şaşırdım. Yardımcı Olursanız sevinirim. Size göre işlemciden mi kısmalıyım yoksa anakart modelini mi küçültmeliyim ssd benim için önemli olduğu için...
  7. U

Anakart ve Ssd Yardım

Arkadaşlar merhaba işlemci olarak, i7 9700 4.7 ghz düşünüyorum. Ekran kartımda, MSI GTX 1650. Overclock yapmayacağım. MSI Z390- A pro ile uyumluluk sorunu olur mu? Veyahut daha uygun başka bir öneriniz var mı? Bir diğer sorunum ise ssdnin anakarta uyumu sata2-3, m.2 gibi şeyler gördüm kafam...
Top Bottom