Arama sonuçları: *

1. Batu17

1156 Pin anakart önerisi

Merhaba 1156 pin anakart öneriniz ne olur kardeşime toplayacağım xeon x3440 takmayı planlıyorum bu asus'un pro anakartları dikkatimi çekti ne önerirsiniz eba gibi yerlere girecek sadece 1607068570 2.el ürün de olur link atarsanız daha iyi olur İyi Günler :)
  2. Batu17

anakarta takılan ethernet kablosu yuvasının adı rj45 midir?

anakarta takılan ethernet kablosu yuvasının adı rj45 midir?
  3. Batu17

Anakarta işlemci ram takmadan çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabiliriz

Merhaba elimde h55mxv var ama işlemcisi rami yok bunun çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim pc cilere verdim işlemci yok bakamadık dediler yardımcı olursanız sevinirim :) İyi Günler :)
  4. Batu17

Bu anakart x3450 veya x3440 işlemci destekler mi?

Anakart: https://www.hepsiburada.com/foxconn-h55mxv-le-socket-1156-intel-h55-ddr3-anakart-pm-bd130035 ve dual channel yapılabilir mi? İyi Günler :)
  5. Batu17

Asus p5kpl bu anakart kaç gb Ram destekliyor

Soru başlıkta yazdığım gibidir anakartta 4 slot Ram yuvası vardır İyi Günler :)
  6. Batu17

Anakartın Bileşenlerinin Yuvalarının Çalışıp Çalışmadığını Nasıl Anlarız

Anakartın Bileşenlerinin Yuvalarının Çalışıp Çalışmadığını Nasıl Anlarız?
  7. Batu17

Anakartım bu kasayı destekler mi

Anakartım msı a320 m a pro Micro atx dark guardianı destekler mi üstünde ayrı kontrolü ile geliyormuş bana bunu anlatırsanız sevinirim İyi Günler 🙂
  8. Batu17

BIOS Ram Frekans Ayarı

Windows kurulu ramleri 3000 mhz ye çektim asıl değeri o zaten nasıl win i açabilirim
  9. Batu17

Ekrana görüntü gelmiyor

Merhaba bugün anakartım garantiden geldi ve bana ekrana görüntü geldiğini düzeltildiğini söylediler termal macun falan sürülmesi gerekiyordu pc ciye götürdüm ve ekrana görüntü gelmiyor dediler ekran kartında sorun var dediler başka ekran kartıyla denediler gelmiyor dediler elektriği kesiyomuş...
  10. Batu17

Anakart argb desteği

Merhaba anakartım msı a320 m a pro modeli bu anakartta argb desteği var mı İyi Günler 🙂 Anakart bu ve Mesh Kasa önerisi yaparsanız çok sevinirim
  11. Batu17

Anakart kompanent nedir

Merhaba ne kadar doğru yazdım bilmiyorum ama servisle görüştüm ve bana bunu dedi ne olduğunu bilmiyorum sade bir şekilde açıklarsanız sevinirim İyi Günler 🙂
  12. Batu17

Anakartım kısa devre yapmış

Başlıktaki gibi anakartım kısa devre yapmış tamir edilebilir mi kaç tl tutar sizce veya anakartımın garantisi var bedavaya mı yapıyorlar yoksa ücret karşılığı mı İyi Günler :)
  13. Batu17

Yardım Hem pcde hem telefonda kullanabileceğim kulaklık

Merhaba hem telefonda hem bilgisayarda kullanabileceğim kulaklık önerileriniz bekliyorum Birde belirttiğim özellikteki kulaklığın mikrofonu pc de kullanılabilir mi? İyi bayramlar
  14. Batu17

beyaz usb ucu 1.0 mı 2.0 mı

beyaz usb ucu 1.0 mı 2.0 mı
  15. Batu17

İşlemci anakart uyumu

İşlemcim ryzen 5 1600 Anakart Msi a320m a pro 3200mhz Ürünler Birbirine uyar mı
  16. Batu17

Sistemim iyi mi sizce

İşlemci: Ryzen 5 1600 Anakart: Msi a320m a pro 3200mhz Ram:Apacer Panther 8GB 3000MHz DDR4 Ram Ekran Kartı: Sapphire Radeon RX580 NITRO plus 4gb Psu: Xigmatek X-POWER 600W 80 Plus Güç Kaynağı
  17. Batu17

hangi anakart daha iyi

Gigabyte A320M - S2H mi? Msi b350 m pro vd plus mı?
Geri