Arama sonuçları: *

1. Connor Kenway

Bios güncellerken flashın boş olmasımı gerekli ?

Bios güncellemek istiyorum USB belleğimde dosyalar var Flashın boş olmasımı gereklidir acaba bi miktar dolu olsa sıkıntı olurmu ?
  2. Connor Kenway

AMD Chipset Driver nasıl güncellenir ?

B450-A Pro Max anakartıma ait yeni Chipset Driverı çıkmış nasıl güncelleyebilirim ?
  3. Connor Kenway

Anakartıma Bios Update gelmiş güncelleyeimmi ?

Anakartıma bios uptade gelmiş güncellesem sorun olurmu ? B450-A Pro Max Anakartım 5000 serisine vs uyumluluk gelmiş Am4 işlemciler ile uyumluluk optimize edilmiş güncelleyimmi ? 1614153736 Birde ChipSet Driverı yayımlanmış daha dün
  4. Connor Kenway

B550M Pro alınır mı ?

İtopyada uygun fiyata düşmüş sizce alınır mı? Nasıldır ?
  5. Connor Kenway

Sizce şu driverı indireyimmi

Sizce fotoğraftaki driverı yükleyeyimmi kablolu kullanmıyorum wifi ile bağlanıyorum sizce gereklimi şu sıralar aşırı derecede wifi kopması yaşıyorum
  6. Connor Kenway

Mystic Light Farklı Renk Modları Varmıdır ?

Corsair Spec Delta Rgb kasasını kullanıyorum Fakat Mystic Light uygulamasında Renk modlarının kısıtlı olduğunu düşünüyorum az renk modu var kasanın Rgb kontrolcüsünde daha fazla mod var onları değiştirebilmenin yolu varmıdır ?
  7. Connor Kenway

MSİ anakartta RGB Fusion Kullanılır mı ?

Corsair Spec Delta RGB fanlarını anakartıma bağladım fakat Mystic Light uygulamasının Renk Modlarını beğenmedim RGB Fusion Aurasync gibi yazılımları kullanıp Kasa fanlarının renklerini kontrol edebilir miyim ?
  8. Connor Kenway

B450-A Pro Max Pci slotlarından hangisi 3.0 ?

B450-A pro max aldım fakat 2 pci express girişi var biri 3.0 biri 2.0 hangisi 3.0 olduğunu bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı ?
  9. Connor Kenway

B450-A Pro max alınır mı?

Amazonda B450a Pro 700e inmiş alınır mı? sizce almayı düşünüyorum b450m pro maxe göre farkları nelerdir ?
  10. Connor Kenway

B450M-A PRO MAX'e Ryzen 5 2600X taksam sorun olur mu?

B450M-A Pro Max'e 2600x takarsam bir sorun olurmu Cpu Power girişi 4 pin olduğu için işlemci 95W Oc ile zorlama yapmayı pek düşünmüyorum işlemcinin gücü vs. düşermi
  11. Connor Kenway

B450m-A pro max çok mu kötü?

Msi B450m-A pro max anakart aldım forumda aşırı kötü falan diyorlar iade etmeyi bile düşündüm yani o kadar kötüleyen var ama sistemlerde halen kullanılıyor anlamadım yani bu kadar kötü ise neden herkes B450m S2h kullanmıyor yani toplayacağım pcde öyle çok güçlü değil Ekran kartı :Msi 1050Ti...
Geri