Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Yardım Gigabyte Secure Boot nasıl açılır?

Arkadaşlar Gigabyte b450m s2h v2 anakartım var.Video izleyerek açtığımda bilgisayar siyah ekrana düşüyor veya kendini durmaksızın restarta sokuyor.Sorunsuz bir şekilde secure boot nasıl açıcam?
  2. Dusmax

Yardım BIOS Ayarları Kaydedilmiyor

Arkadaşlar secure boot açtım bilgisayar açılmadı pc 3 kere reset attı sonra açıldı ekran gelmedi sonra kapandı tekrar açtım açıldı direk biosa attı secure boot kapadım gene aynısını yaptı secure boot kapalı gözüküyo ama aynı sorun devam ediyo. Kendi kendine secure boot falan açıyor. Anakart...
  3. Dusmax

Yardım Secure Boot kapatıp format atmak

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi.Bilgisayarı Windows 10'a formatlıcam ve secure boot kapatmam gerek.Biostan nasıl yapabilirim bunu?
  4. Dusmax

Yardım AMD anakartlarda Re Size Bar Desteği ile performansta üst düzey artış

Arkadaşlar B450M S2H V2 anakartına sahibim en son ki bios sürümü ile Re Size Bar Desteği gelmiş ve performansta ciddi bir artış ve stabil çalışma oluyor.Bios güncellemeleri tehlikeli olabiliyor.Elektrik giderse diye korkuyorum güncelleme yapıyorken.Güncelleme ne kadar sürer ortalama?
  5. Dusmax

Arkadaşlar b450m s2h'ın sistem görüntülemek için olan driverını kurdum bende v2 var

v2 için indirme linki yoktu fakat tanıtımı vardı.Ben de v2 olmayanınkini indirdim kurdum sorun olur mu
  6. Dusmax

Gigabyte b450m s2h v2 sistem bilgisi görüntüleme linki yok tanıtımı var

arkadaşlar bende gigabyte b450m s2h v2 var sistem bilgisi görüntüleyici tanıtımında var ama indirme linklerine koymamışlar v2 olmayanında ise indirme linklerinde var onu indirsem kursam sorun olur mu driver
  7. Dusmax

Gigabyte b450m s2h v2 sistem bilgisi görüntüleyici v2 için yok

Arkadaşlar gigabyte'ın sitesinde v2de de gösteriyor ama indirme kısmında gözükmüyor.b450m s2h'ın indirmelerinde var o driverı indirsem sorun olur mu
  8. Dusmax

RGB şerit led anakartı yakar mı

RGB led var yaklaşık 4-5 metre kasam ve monitörümün arkasına bağladım anakarttan bağlamak istiyorum bunu anakart gigabyte b450m s2h v2.RGB led OUTPUT 12V İNPUT 6A(MAX) anakartı yakar mı?
Top Bottom