Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Sıvı soğutmayı kasaya takamıyorum

Arkadaşlar merhaba hayırlı Ramazanlar Sıvı soğutma anakart yüzünden takamiyorum bunun bi çözümü varmıdır Kasa cooler master td500mesh Anakart MSI MAG tomahawk wifi
  2. E

Çözüldü✓ ANAKART Kapanmıyor yardım

Arkadaşlar merhaba Asus rog strix b550f Anakartım var. Pc yi kapattığımda anakart rgb si ve kulaklık rgbsi kapanmiyo klavyeye Bi tuşa bastıgımda gene yaniyor bu bir sorunmudur vea nasıl kapanır kapanması sıkıntımı
  3. E

Yardım Asus Anakartta BIOS Nasıl Güncellenir?

ARKADAŞLAR merhaba ben şimdi bunu indirdip içindeki dosyayı flaşha atıcam flaşhı nereye takıcam anakartın arkasında olan bios yerinemi usb yerinemi ve nasıl güncellicem yardımm ederseniz çok iyi olur
  4. E

Yardım WİNDOWS KURUCAM İNTERNETE BAĞLANMIYOR

Arkadaşlar merhaba ben yeni pc aldım flashfan windows kurdum ama İnternete bağlanamiyorum
  5. E

Yardım ANAKART ETHARNET ISIGI YANIYOR BAGLANMIO

arkadaşlar merhaba ben yeni pc aldım ssd yi laptopdan çıkardım format atacaktım ama etharnet baglanmi modemde ve anakarttakta ışık yanio internet yok
  6. E

Yardım KASA FANLARI DÖNMÜYOR IŞIK YANMIYOR

arkadaşlar bende assus rog b550f gaming + cooler master td 500 mesh var anakartın panel bağlantılarını yaptım sadece bide anakartın güç pinini taktım ama kasadan gelen bi kaç tane daha kablo var onları takacak yer bulamadım (panel bağlantılarını yaptım ışık yanmıyor fan dönmüyor) bide rgb...
Top Bottom