Arama sonuçları: *

1. Ademmk

Çözüldü✓ ANAKART DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA FORMAT GEREKLİ Mİ

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi forumlar. Şuan Asus Prime B450M-K 2 anakart kullanıyorum. Asus Tuf B450 Pro Gaming anakarta geçeceğim. Anakartları değiştirdikten sonra sisteme format atmam gerekli mi ? Yoksa hali hazırda chipsetleri aynı olduğu için buna hiç gerek yok mu? Şimdiden...
  2. Ademmk

Ekran Kartını Di̇k Takmak İçi̇n Ri̇ser Öneri̇si̇

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi forumlar. ASUS PRIME H510M-E 3200(OC)MHz DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart ASUS GeForce TUF RTX 3060 V2 OC 12GB GDDR6 192bit Ekran Kartı Yukarıda belirttiğim ekran kartı ve anakart ile bir sistem aldım. Ekran kartını dik takmak için riser...
  3. Ademmk

ANAKART SSD DESTEĞİ HAKKINDA

Merhaba arkadaşlar, bu anakarta http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-945gcm-s2l/#kf SSD takarsam hangi hızlarda kullanabilirim. Elimdeki sata 3 kablosunu taktığımda porta gayet net oturuyor fakat sitesinde sata olarak gözüküyor, sata3 olarak gözükmüyor. Beni aydınlatır mısınız?
  4. Ademmk

ESKİ SATA PORTLARI UYUMLULUK

Herkese öncelikle iyi forumlar, Arkadaşlar ablam eski masaüstü bilgisayarından çok yavaş olduğu için şikayetçi. Temiz format atıp SSD yükseltmesi yapacağım. Fakat PC 10 yıllık falan. Şimdi bu ssd'ler sata3 girişi ile anakarta bağlanıyor fakat bu eski anakartta sata3 girişi bulunur mu? Şimdi buna...
  5. Ademmk

Yardım Biostar B450MH Anakart Switch Bağlantıları

Merhaba arkadaşlar, kasanın ön tarafından gelen bağlantıları anakart üzerine nasıl takmalıyım? HDD LED vs gibi olan bağlantıları yaptım ama 1 adet POWER SW kablosu kaldı nereye takacağımdan emin olamadım. Yeşil/Beyaz olan kabloların yanına diye tahmin ediyorum ama net bir bilgim yok. Yardımcı...
Geri