Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Anakart, PSU, Saat önerisi

Biliyorum geç kaldım indirimler geçti. (Acaba geçti mi onuda söylerseniz güzel olur) Am5 DDR5Anakart önerisi istiyorum, sağlam bir şey olsun giriş seviye değil max bütçe 10K ama nekadar uygun okadar iyi 750 ve üstü psu önerisi istiyorum, yarı veya tam modüler olmak zorunda max bütçe 5K...
  2. K

Yardım M2 ssd soğutucu padi değişmeli mi

Arkadaşlar merhaba 9 ay önce topladığım sistemde Samsung 980 ssdm vardı ve anakart İn kendi soğutucu su ile beraber montajladım. Artık yeterli gelmediği için Bugün yeni dsik aldım 990 PRO 2Tb Şimdi eski diski çıkardığımda soğutucu üzerindeki termal pederi değişmem gerek mi? Yoksa aynıları ile...
  3. K

Anakart hakkında soru

Arkadaşlar merhaba, ryzen 3 2200g apu bi cpum var önceden bunu apu olarak kullanıyordum sonea ekran kartı aldım şuan ekran kartı takılı kullanıyorum. İşlemciye alıcı çıktı ama denemek istiyor ben ekran kartını söküp monitörü anakarta bağlasam direk ekran verirmi veya yapmam gereken farklı...
  4. K

Bilgisayar kapalıyken ışıkları yanmaya devam diyor

Arkadaşlar merhaba, bilgisayarı kapattıktan sonra anakart üzerindeki ve anakarta bağlı olan tüm rgb ışıkları yanmaya devam ediyor bunu nasıl kapatabilirim? Anakart: Asrock b450m steel legend
  5. K

A520m Anakart alınır mı?

Apu sistem topluyorum ve şuanda 3400g stok neredeyse kalmadığı (Pahalı olduğu) için r3 4300GE almaya karar verdim. Hazır anakart+cpu olarak satış gördüm sizce aşşağıdaki link alınır mı...
  6. K

Yardım B350 Anakart alınır mı?

Arkadaşlar merhaba ben bi anakart arayılındayım 2. El sitelerine bakarken aşşağıdaki anakartı gördüm ve hoşuma gitti (Beyaz olduğu için özellikle). Kısacası bu anakart alınır mı? Kaçıncı nesil işlemcileri destekliyor? https://www.msi.com/Motherboard/B350-TOMAHAWK-ARCTIC.html
  7. K

Yardım Z590/B560 vs Anakartlarda 10. Nesil takılacak mı? Anakart Tavsiyesi

Öncelikle merhabalar arkadaşlar ben anakartımı z490 serisine güncellemeyi düşünüyordum fakat z590 çıktığını görünce bi durdum. Elimdeki 1200 pin 10. Nesil işlemciyi 500 serisi anakartlarda takarsa bi sorun olur mu? Birde arkadaşlar sizce amd tarafına geçmeli miyim? (Genel olarak bahsediyorum...
Top Bottom