Arama sonuçları: *

1. K

Yardım AURA Sync mı MSI Mystic Light mı

Selam arkadaşlar. AURA Sync mı yoksa MSI Mystic Light mı. Hem fazla renk modu olan hem de kullanımı daha kolay (Hiç PCim olmadığı için bilgim yok)
  2. K

Yardım AURA Sync vs Mystic Light

Selam arkadaşlar. Çok fazla renk ayarı olan ARGB destekli ankarta arıyordum. Baktım ki Asus ve MSI buna en uygun bulduğum 2 marka ama hiç ışıklı mışıklı PC im olmadığı için hangisi bana daha uygun bilemedim. Sizce AURA Sync mı Mystic Light mı (Bütçe sormayın çünkü ARGB destekli fazla renk ayarı...
  3. K

Öneri ARGB Destekli Anakart önerisi

Selamun Aleyküm. Ben RGB manyağıyım ve renkli olan her parçayıda rengini ayarlamak isterim (rengini ayarlamıyorsam benim için bir manası yoktur). Mesela kasanın arka fanını renk dalgası öndekileri falan da düz rainbow falan. Yazdıklarıma uygun en ucuz anakart ve işlemcide AMD Ryzen 3 3100 (bana...
  4. K

Yardım MSI B450 Tomahawk MAX ile RGB Kontrol Edebilir miyim?

Selamun Aleyküm arkadaşlar. Ben tam RGB Manyağıyımdır. Yakında yeni PC alıcak gibiyiz, Kasa fanlarımın, Ekran Kartımın, Ram'ın falan RGB ve ayarlanabilir olmasını istiyorum ve en ucuz MSI B450 Tomahawk MAX Ankartını buldum. MSI Mystic Light üzerinden Kasa fanlarının, ekipmanların, Ram'ın falan...
Top Bottom