Arama sonuçları: *

1. O

1 Fan çıkışına 4 tane fan bağlamak zararlı mı?

B450M S2H V2 anakartta 1 tane CPU FAN ve 1 tane SYSTEM FAN var. Kasa Corsair Carbide RGB 3 önde 1 arkada toplam 4 fanı bulunuyor. Çoklayıcı ile göndermiş itopya, 4 fanı 1 girişe bağladım, herhangi bir problem olur mu? ve ön taraftaki 3 tane rgb fanın rgb kablosunu da çoklayıcı ile direkt...
  2. O

Anakart bağlantılarım doğru mu?

B450M S2H V2 anakart, ilk defa sıfırdan bağlantı yapıyorum, bildiğim kadarıyla yaptim. Ekran kartı için bir 6+2 pin PCIe kablosu da ayırdım. Eksik bir kablo yoksa arka tarafi kapatacağım. Arka taraf biraz karışık oldu ama 4 fanı tek güce çeviren kablo işleri cok bozdu :S Düzeni nasıl olmuş?
  3. O

İncehesap'da Satılan B450M S2H V2 Anakart Güncel mi?

https://www.incehesap.com/gigabyte-b450m-s2h-v2-gaming-anakart-fiyati-47580/ Ready vs yazısını göremedim. Aldığımda güncelleme için eski nesil işlemcim yok, direkt R3 3100 ile tak çalıştır yapmak istiyorum. Bu kart güncel mi?
  4. O

M.2 slotu ile Ultra M.2 slotu aynı mı?

Merhaba, itopya'da anakart bakarken filtrelemede 1 x M.2 2 x Ultra M.2 gibi özellikler gördüm. Ultra M.2 siparis etmistim, Gigabayte B450M S2H bu Ultra M.2 SSD ile uyumlu mudur? veya herhangi bir M.2 yuvasına Ultra M.2 takılabilir mi?
Top Bottom