Arama sonuçları: *

1. YusufShn01

Gigabyte anakart secure boot ve tpm ayarı

Windows 11 e geçiş yaptım ve valorant oynamak istiyorum fakat sanırım bios üzerinden tpm ayarını kapatmam ve secure boot ayarını açmam gerekiyormuş. Biraz araştırma yaptıktan sonra anakartın tekrar görüntü vermeme durumu vs vs bir çok makale gördüm. Ekran kartımın uefi desteği var fakat ben yine...
  2. YusufShn01

Gigabyte B450M S2H V2 Bios güncellemeli miyim ?

şu anda f1 bios sürümünü kullanıyorum aldığımdan beri hiç güncellemedim en son f64a sürümü çıkmış sizce güncellemeli miyim? artıları neler eksileri neler olur benim için ? Ek olarak hiç bios güncellemedim ufak bir yardımcı olursanız sevinirim
  3. YusufShn01

MSI 945GM2-F anakart arızası

Herkese günaydın Bu anakart elime ücretsiz geldi tamir edip kullanmak istiyorum. core 2 quad desteği olması ve 8 GB ram desteği olması cazip geldi açıkçası. anakartn her yerine baktım tertemiz sadece bir tane USB soketi kırılmış ve işlemci pinlerinin üzerinde sanki bıçakla çizilmiş gibi çizik...
  4. YusufShn01

Gigabyte B450M S2H V2 M2 SSD

Gigabyte B450M S2H V2 Anakartıma m2 ssd almak istiyorum. Nvme desteği var galiba eğer yoksa belirtirseniz sevinirim. 250 GB çok pahalı olmayan okuma yazma hızları ideal olan nvme m2 önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  5. YusufShn01

Lga 775 Soket DDR3 Anakart Önerisi

Evet arkadaşlar dediğim gibi lga 775 soket ddr3 anakart tavsiye eder misiniz şu anda sistemde ddr2 667 mhz ram var ve ben 1333 ddr3 kullanmak istiyorum. İşlemci: Core 2 Quad Q9450 Ram: Kingston 2*2 667 Mhz Ekran Kartı: R7 240 Anakart: ECS G31T m-7 Tavsiyeleri bekliyorum combo da olabilir ama...
Geri