Arama sonuçları: *

1. PİŞMANIM

Dark x123 cpu fanı b450m s2h anakarta sığar mı

Şuanki Stok fan bile RAM'e bitişik duruyor, x123 aldım ama sıgar mı emin değilim, sizce sıgar mı X123 Stok sana göre 1cm daha uzunsa sığar gibi duruyor
  2. PİŞMANIM

b450m s2h bios update için başka ryzen işlemci gerekli mi

soru başlıkta bios update yapmam için neler gerekli ve nasıl yapabilirim
  3. PİŞMANIM

B450m S2H sata 2 desteği var mı

Soru başlıkta
  4. PİŞMANIM

harddisk anakart uyumu

SAMSUNG HD103SI harddiskimi b450m s2h a takarsam çalışır mı? işlemci değiştiricem de cipseti uyumlu olmadığı için değiştiriyorum
  5. PİŞMANIM

b450m s2h 3600mhz bellek :D

muhtemelen takılır diyeceksiniz fakat emin olmam gerek yoksa 3200mhz bellek alıcam b450m s2h 16gb 3600mhz ram (2x8) ve r5 3600lü sistem alıcam fakat hız aşırtmayla uğraşmak istemiyorum bu anakartta kullanabiliyorum dimi stok hızlarla
  6. PİŞMANIM

b450ms2h anakart fan sınırı

arkadaşlar dark diamond pro mesh kasayı alıcam fakat üstüne 2 tane daha fan takmak istiyorum bu anakart ile isteğimi gerçekleştirebilir miyim?
  7. PİŞMANIM

b450m s2h tavsiye eder misiniz?

arkadaşlar bu anakartı ryzen 3 3100 ile kullanmayı düşünüyorum da diğer forumlarda 3000 serisi için bu anakart düşük kalır falan diyorlar pek sanmıyorum ama öyle mi gerçekten? daha fazla bütçe yok işlemci düşürücem böyleyse g skill rip jaws 16 gb 3200mhz ram kullanıcam bu arada
  8. PİŞMANIM

anakartın uygun olduğu mhz değerinden fazla mhzli ram alınır mı

arkadaşlar h55mxv model anakartım 1333mhz destekliyor fakat ben yaklaşık 8 9 ay sonra b450ye geçiş yapacagım ekran kartı güncellediğim için ramda arttırmak istedim şimdi ben b450nin desteklediği mhz değerinde bir ram alırsam çalışmasında bi sıkıntı olur mu ya da parça hasar görür mü
Top Bottom