Arama sonuçları: *

1. imasa32

R5 5600X için anakart önerisi

Halihazırda Asrock B450M HDV ile kullanmaktayım ve yeni anakart almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz anakartlar var mı? (Max bütçe 2000 TL)
  2. imasa32

Anakartım sizce arızalı mı?

Asrock b450 hdv r4.0 anakartım var ve ben bunu r5 5600x ile çalıştırmayı deneyince ekrana görüntü gelmedi. Bios güncel değildir diye düşündüm ve eski işlemci takıp deneyeyim dedim yine ekrana görüntü gelmedi. Sizce anakart arızalı mı?
  3. imasa32

Ryzen 5000 serisi için son biosu indirsem olur mu?

Şu fotoğrafdaki bioslardan 4.40'ı indirsem yine de 5000 serisini çalıştırabilir miyim yoksa 4.10'u mu indirmem gerek?
  4. imasa32

Asrock B450M HDV R4.0 ile 3200 Mhz ram çalışır mı?

Sitesinde 3200+ OC yazıyor da pek anlamadım ne demek istediğini. Yani 3200 mhz ram çalıştırabilir miyim? Ramler XPG GAMMIX
  5. imasa32

HDD Led ve Power Led kablosu takma

Videolarda izledim de bazılarında hdd ledi aşağıya diğerini yukarıya bazılarında ise tam tersini yapıyorlar. Bunlardan hangisi doğru? Benim anakart asrock b450 hdv r4.0
  6. imasa32

Yardım Anakarta yanlış kablolama yapılırsa ne olur?

PC’yi ilk açtığımda psudan ses geldi biraz sonra sessizleşti. Anakartın biosu güncel değilmiş ondan pc açılmadı. Bir de fanları kumanda ile ilk başta pc çalışırken ayarlayabiliyorum fakat 5-10 sn sonra fan renklerini falan ayarlayamıyorum. Bir şeyleri yanlış yapma ihtimalim var mı? Bir zarar...
  7. imasa32

Biosun güncel olmadığını nasıl anlarım?

B450 anakarta 5600x taktım ve görüntü gelmedi. Bu bios güncel değil mi demek?
  8. imasa32

Yardım Pc çalışıyor ama ekran gelmiyor

Pcyi çalıştırdım ilk başta fan kontrolcü ile fanların rengini falan değiştirebiliyordum fakat bekledim bekledim ekran gelmedi. Daha sonra kontrolcü ile renklerini değiştirememeye başladım. Bios güncel olmadığından oluyor olabilir mi?
  9. imasa32

Yardım Kabloları doğru bağlamış mıyım?

Bu gösterdiğim ve diğer yanındakileri isimleri aşağı gelecek şekilde taktım. Doğru olmuş mu?
  10. imasa32

R5 5600X ve Asrock B450 HDV R4.0

Herkes bana b450 iyi olmaz onun yanına b550 alın dedi. Arasındaki farklar nedir? Performansta düşüş olur mu?
  11. imasa32

Güncel olmayan biosta işlemci çalıştırmak

Asrock B450 R4.0 ve R5 5600X işlemci aldım fakat bios güncel mi gelecek bilmiyorum. Eğer bios güncel değilse 5600x'i takıp pc'yi çalıştırdığım zaman işlemciye ya da diğer parçalara zarar verir mi?
  12. imasa32

Asrock B450M-HDV ile R5 5600X uyumlu mudur?

Herhangi bir sıkıntı çıkartır mı? Bir de ekran kartı stokları gelesiye kadar ati radeon 4600 kullanacağım bu ekran kartıyla parçalar sıkıntı çıkarır mı?
  13. imasa32

MN2X PLUS anakart Athlon II X4 640 destekler mi?

Bende Asus MN2X Plus anakart var ve bu anakart bu işlemciyi destekler mi? İnternetten baktığımda destekler olarak gözüküyordu ama şu an kullandığım işlemin soketi AM2, bu işlemcinin soketi AM3 diye geçiyor. Sizce bir sıkıntı olur mu? Bir de kullandığım ram DDR2 bir sıkıntı çıkarır mı bu işlemci ile?
  14. imasa32

MSI vs Asus B450

MSI B450 Tomahawk MAX vs Asus Tuf B450-Pro Gaming Hangi anakartı önerirsiniz?
  15. imasa32

Asus Prime B450M-K vs Asus B450M Dragon

Hangi anakartı önerirsiniz?
  16. imasa32

Asus B450M Dragon BULK iyi midir?

Donanım Arşivinin El Captain isimli sistemi özelleştirip R7 3700X ve RTX 2080 Super takıp almayı düşünüyorum fakat anakart konusunda B450M Dragon BULK var. Bir üst bir şey ile özelleştirme yaptığım zaman fiyatı minimum +400 oluyor. Sizce böyle sisteme bu anakart sıkıntı çıkarır mı ve bu anakart...
Top Bottom