Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

MSI Pro H610M-E'nin ses kartı iyi midir?

Havit H2002D almayı düşünüyorum ama anakartın ses kartını kullanıyor. Kendi ses kartı bulunan H2002P kadar iyi bir ses kalitesi verir mi acaba benim anakartımdaki ses kartı? Çok fark olur mu en azından? Sanal 7.1 olmasa da olur, kullanmam onu zaten. Yararından çok zararı var.
  2. Enivici Vokke

Anakart Sattığım Kişi 2 Hafta Sonra Bozuk Deyip Küfür Etti

Arkadaşlar tartıştığım kişi Murat hocamız değil, konunun özellikle başını dikkatli okuyun lütfen. :D 2 hafta önce anakart sattım, MSI H510m Pro model. Hatta i3-10100F işlemciyi de gene bu forumdan @MuratTheFounderOfGariban a elden sattım. Dolandırıcı falan değilim. Daha önce çok 2. el ürün...
  3. Enivici Vokke

Asus H610M-K D4 vs MSI Pro H610M-E

Hangisi daha iyidir acaba? Bir süredir indirime girmelerini bekliyorum girmiyorlar, sıkıldım. Sanırım MSI'da 2 tane, Asus'da 1 tane fan girişi var doğru mudur DDR4 modellerine baktım. Sizce hangisi alınır?
  4. Enivici Vokke

4 pinlik porta 3 pinlik fan bağlanır mı?

Anakartımdaki 4 pinlik yere fan çoklayıcı alacağım Alfais 4988. Ama alacağım fanlar 3 pinlik. Çoklayıcıdaki portlar 4 pinlik. 4 pinlik yere 3 pinlik fan taksam herhangi bir dezavantaj oluşur mu?
  5. Enivici Vokke

Usb 3.0 kablosunu anakartin JUSB2 portuna taktim

Mavi Usb 3.0 kablosunu msi H510m pro anakartin JUSB2 portuna taktim. Takacak baska bir yer bulamadim. Dogru yere mi taktim?
  6. Enivici Vokke

Çözüldü✓ Bu anakart kasama sığar mı?

https://www.trendyol.com/msi/h510m-pro-soket-1200-ddr4-3200-pci-e-gen-4-m-2-usb3-2-1x-1g-lan-matx-p-132258196?merchantId=316311&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_urun_listeleme&adjust_tracker=uv21fv4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme Küçük bir kasam var. Sanırım...
Top Bottom