Arama sonuçları: *

1. KSF Eren

Yardım Vizyon Bilgisayar Vizyonsuzluğu !

Merhaba vizyon bilgisayarın kendi sitesinden Asus tuf gaming b650m-e anakart satın aldım. Anakart bugün elime ulaştı. Kutuyu açarken video kaydı falanda aldım ne olur ne olmaz diye iyik de almışım. Kutu daha önce açılmış bir şekilde geldi. Ve anakartın üzerinde parmak izi lekesi vardı ve silsen...
  2. KSF Eren

Yardım Ryzen 7 7800x3d İçin Hangi Anakart Daha İyi ?

Bütceme göre bu 2 anakartı buldum hangisi daha iyi olur. Bunlar haricinde bu bütcelerde bunlardan iyi anakart var mı ? https://www.vatanbilgisayar.com/msi-pro-b650m-p-amd-b650-soket-am5-ddr5-6400mhz-oc-m-2-anakart.html...
  3. KSF Eren

Yardım MSI B450M-A PRO MAX Anakart Yeni Ram Takınca Görüntü Gidiyor

Merhaba anakartım MSI B450M-A PRO MAX satın aldığım yerde i topyada 4133mhz ram desteklediği yazıyor. Hepsi burada üzerinden 2 adet 8x2 16 gb 3600 mhz ram satın aldım markası patroit viper daha önceki ramlarim 3000 mhz ramlerdi. Bu ramlari takıtım sonra bios üzerinden xmp açıp 3600 mhz ye...
  4. KSF Eren

MSİ B450M a pro max anakartın Üzerinde Yeşil ışık yanıp sönüyor

anakartımda yeşil ışık yanıp sönüyor bilgisayar açık çalışıyor bir sıkıntı yok gibi duruyor o ışığın anlamı nedir bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.
  5. KSF Eren

MSİ B450M A PRO MAX ANAKARTIMDA YEŞİL IŞIK YANIP SÖNÜYOR

anakartımda yeşil ışık yanıp sönüyor bilgisayar açık çalışıyor bir sıkıntı yok gibi duruyor o ışığın anlamı nedir bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.
  6. KSF Eren

Msi b450 Pro Anakart Ram Siz Biosa Girermi ?

msi b450 pro anakartım var işlemci sipariş ettim 2. el ramim yok sadece test etme amaçlı biosa girermi ramsiz
  7. KSF Eren

Msi b550 pro anakart ryzen 5 5600g Destekliyormu ?

Baslıkdada yazdığım gibi msi b550 pro anakart ryzen 5 5600g işlemciyi destekliyormu anakart ve işlemci elimde bulunuyo şuanda güç kaynagı ile ilgili bi takım sorunlar olsuğunu düşünüyorum çünkü anakartın üstündeki cpu ışığı yanıyo bilgisayarı başlattığımızda
Geri