Arama sonuçları: *

1. _FetvacI

Klavye mouse takılması.

Merhaba. Gt710 Msi b460m-a pro i5 10400f kullanıyorum. Klavye ve mouse'ta bir şey yaptığımda takılıyor birkaç saniye sonra cevap veriyor. Kimi zaman da takıla takıla ilerliyor? Ne yapmalıyım=<*
  2. _FetvacI

Pci-e Wifi & Bluetooth card önerisi.

B460m-a pro anakartım var bunun için Bluetooth&Wifi card alacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  3. _FetvacI

Pc kapalı olmasına rağmen modemde aktif ethernet bağlantısı gözüküyor.

Sebebi nedir? Bir türlü anlayamıyorum. Ha bir de işlemci 15 gündür çalışıyor olarak gözüküyor. Kapatmama rağmen
  4. _FetvacI

B460M-A Pro anakartta mouse gecikmesi ve takılması

Merhabalar, B460M-A Pro ile bir sistem topladım. Windows'u kurdum ancak mouse hareketlerim çok geç algılanıyor veya takıla takıla gidiyor. Bu olurken de sistemde herhangi bir sıkışma söz konusu değil. Ekran kartım GT710 fakat bu takılma olurken kullanımı arşa çıkmıyor normal halde kalıyor.
  5. _FetvacI

Durduk yere mouse takıkla takıla ilerliyor.

Merhaba, B460m-a pro anakartlı bir sitem topladım. Mouse'yi haraket ettirdiğimde takıla takıla gidiyor veya mouseyi çevirdiğiniz hlalde gitmiyor ondan 2-3 sn sonra gidiyor. Sorun nerde bilmiyorum farklı mouseler denedim hepsinde oluyor. İşlemci i5 10400f ekran kartı gt710 sistemi 2 gün önce...
  6. _FetvacI

B460m-a pro anakartta mouse takıla takıla haraket ediyor.

Merhaba. Dün bir sistem topladım i5 10400f gt710 ve b460m-a pro anakart var. Mouseyı ceırdıgımde ya gec gelıyor ya da takıla takıla ilerliyor. Bu gerçekleşirken de ne işlemci ne ekran kartı kullanımı yukselmıyor yani normalde kalıyor. En son bios güncellemesini yükledim orada da aynısı oluyordu...
  7. _FetvacI

H410 mu b460m min iyidir.

Merabalar i5 10400f ile kullanacaggim aralarinda 300 tl fark var f/p bakimindan hanisini tercih etmeliyim? H410 bira eski diye teredutte kaliyorum. Ama aralarinda 300tl fark var...
  8. _FetvacI

Wifi card ile birlikte gelen lga1200 socket mini itx bir anakart ariyorum.

Wifi cardli olmasi onemli i5 10400f ile kullanacagim. Olabildigi kadar ucuz olursa iyi olur.
  9. _FetvacI

En ucuz b450m mini itx

Merhabalar, En ucuz mini itx boyutunda b450m anakart onerebilir misiniz?
  10. _FetvacI

b550m mini itx ariyorum.

Merhabalar, aradim aradim ama asrock markasi haricinde b550m mini itx bir kart bulamadim. Asrcok markasini da yeni yeni duyuyorumpek guvenebildigimi soyleyemem sizce asrock iyi midir? Bir de b550m mini itx kart onerir misiniz?
Geri