Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Bu Anakartlardan Onboard Kaç Monitöre Çıkış Alabilirim

Dostlar selamlar, APU bir sistem toplayacak olursak anakart üzerindeki çıkışlardan bazı firmalar 2 bazıları ise 3 çıkış veriyor. 8600G ya da 8700G'li bir sistemde mesela bu anakart üzerinden konuşacak olursak 3 monitör bağlayabilir miyim? Ya da bu bağlantıların en üsttekileri görüntü, alttaki...
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

MSI B550-A PRO'ya 2 adet m2 takarsak ne olur?

Dostlar bir PC topluyorum, elimde 970 evo plus var (3.0 bir m2) Yanına da HDD almak yerine yine bir m2 alsam bunu nasıl konfigüre ederim? 4.0 bir m2 almalı mıyım, alsam hız kaybı yaşar mıyım yoksa yine bir 3.0 mı almalıyım? Bant genişliğinden kaybım olacak mı? Bu tabloyu okuyamadığım için konu...
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yardım MSİ B450 TOMAHAWK MAX'DE SYSTEM MODE USER OLMUYOR!

Windows 11'de Valorant için 'Securty Boot'u aktif etmem gerekiyor. Fakat 'Enabled' yapmam için 'System Mode User' olmalı. Ben 'System Mode'u 'Setup'dan 'User'a geçiremiyorum. Ne yapmalıyım?
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Asus B550-A RGB açamama sorunu

Asus B550-A anakartım ile yeni bir sistem topladım, ancak kasadaki tüm RGB'ler çalışmasına rağmen anakartın RGB'leri çalışmıyor. Armoury Crate yazılımından baktım ancak sadece Led Strip kısmı var. Bu RGB'leri nasıl açarım?
Geri