Arama sonuçları: *

1. M

Öneri İki kart arasında kaldım

Asus Rog Strix B850-A Gaming Wifi Msi Mpg B850 Edge Ti Wifi
  2. M

Öneri B850 beyaz renk anakart önerisi

msi b850 edge ti wifi 13.400₺ msi b850 gaming plus wifi pz 11.500₺ asus b850-A rog strix wifi 14.500₺ gigabyte b850 ve x870 çok pahalı sizce hangisini almalıyım bir de m2 gen 4x2 ne oluyor
  3. M

Yardım MSI B850 TOMAHAWK WİFİ KULLANICI YORUMLARI

Arkadaşlar kronik sorunlu diye duydum. Kullananlar varsa yorum yapabilirler mi hata vs. durumlarla karşılaşan oldu mu?
  4. M

Çözüldü✓ Asus Tuf B850M Gaming Plus Wifi - Msi B850 Tomahawk Wifi

Şuanda elimde mevcut asus tuf gaming plus b850m wifi model anakart mevcut. Amazondan aldım 3 mayıs tarihine kadar iade hakkım var. msi b850 tomahawk ile değiştirmeye değer mi?
  5. M

Çözüldü✓ Colorful Battle-Ax B650M-Plus V15 Wifi Sıcaklık Sorunu

Arkadaşlar resim ekleyeceğim resimler de sıvı soğutma ve aida64 programında sıcaklık değerleri farklı iken hwmonitör ve igame uygulamasındaki sıcaklık değerleri farklı çıkıyor. Bunun nedeni nedir nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Sıvı soğutma Thermalright Frozen Warframe 360
  6. M

Çözüldü✓ Am5 soket anakart tavsiye

Arkadaşlar aklımda olan bazı modeller var fakat karar veremiyorum Gigabyte Aorus Serisi X870 Aorus Elite, B850 Aorus Elite Asrock B850,X870 Steel yada X870 Pro Rs Msi B850 Tomahawk
  7. M

MSI b650m project zero 8400tl alınır mı?

MSI mag pano 100r kasa için alacağım bekleyeyim mı alayım mı lütfen yardım edin
  8. M

Çözüldü✓ Msi B650 Tomahaw Wifi İşlemci soketi pini yamuldu anakart çalışıyor

Arkadaşlar anakart çalışıyor sorun çıkarır mı ilerleyen zamanlar da? Resim çektim ama eklenmiyor
  9. M

Çözüldü✓ Gigabyte aorus b850 elite ice vs Asrock b850 steel legend

Beyaz sistem topluyorum sizce hangisi daha mantıklı?
  10. M

Çözüldü✓ MSI B650 Tomahawk yerine Beyaz anakart önerisi

Kasa MSI mag pano 100r pz white
  11. M

Yardım!!! Msi B550A PRO Ses Sorunu Hoparlör Yok

Ciddi ciddi yardım istiyorum. Windows 10 pro kurdum. Windows 11 e güncelledim. Monitör Asus vg27aq1a kendinden hoparlörü var ses geliyor. Logitech g535 lighspeed kulaklığım var kablosuz ses geliyor. 2+1 hoparlörüm var ses gelmiyor. Sağ alt köşede ses ayarlarına girdiğimde hoparlör seçeneği...
Geri