Arama sonuçları: *

1. I

Yardım Bu anakarttaki tuş neye yarıyor bilen var mı?

Anakartta böyle bir tuş var neye yarıyor? Anakart asus rog x870-a Auto yazan tuş
  2. I

Yardım Anakartta mı kabloda mı sorun olduğunu nerden anlarım?

Şuan ethernet kablosu bağlı ve arada bir ethernet kopuyor. Anakartın ordan soketi oynatınca ethernet geri geliyor. Anakartta mı sorun var kabloda yani sokette mi onu nerden anlarım?
  3. I

Yardım ASUS ROG X870-A BİOS hangi ayarları seçmeliyim?

Xmp ayarlarında hangisini seçmeliyim ? Birde bios güncellemesi hariç neleri ayarlamam lazım?
  4. I

Yardım Asus rog x870-A anakarta 1660 süper takılır mı?

Anakartı aldım bugün geldi. Sistem topluyorum. Ekran kartı alana kadar 1660süper eski kartımı kullanacağım. 5070ti bekleyene kadar beyaz versiyonlarını. Sitesinde filan baktım pcı 3.0 desteklediğini göremedim takılır mı?
  5. I

Yardım Gigabyte x870 Aorus elite İce beyaz Anakart iyi midir?

Beyaz sistem diziyorum bu anakart alınır mı iyi midir? 1737758413 Bios da herhangi bir sıkıntı veya yazılımsal sıkıntı v.s birşeyi bir sıkıntısı var mı?
  6. I

Yardım Beyaz Sistem İçin Hangi Anakart almalıyım?

9800x3d işlemci ekran kartıda yüksek ihtimal 5070ti ve ya 5080 alacağım.
  7. I

Yardım Beyaz Anakart Önerisi Lazım

9800x3d ve 5000 serisi yani 5070ti veya 5080 le kullanacağım. Beyaz sistem için anakaart arıyorum bulduğum bi asus eog x870 olan var başka bulamadım ç. Birde beyaz sistem sararma yapar mı?
  8. I

Yardım BEYAZ SİSTEM İÇİN HANGİ ANAKART ALMALIYIM?

9800x3d ve 5080 5070ti ile kullanacağım. Fiyat konusunda sıkımtım yok ama boş yerede çok fazla para vermeyim diye düşünüyorum. Güzel performanslı ve soğutmalı olsun ve beyaz olsun
  9. I

Yardım Beyaz sistem için Hangi anakart ?

Bu iki anakart arasından hangisi sizce veya daha iyi bir seçenek var mı? 2. Olan stokta yok ama beklerim. Arasındaki fiyat farkı değer mi...
  10. I

Yardım B650 tomahawk iyi midir??

Amazon indirimlerinde 7500 TL'ye b650 tomahawk aldım. İade edip yeni çıkacak anakart alabilirim. Ama fiyat farkı ne kadar olur yeni nesil alsam diye düşündüm. İşlemci muhtemelen 7800x3d veya yeni çıkan işlemci olacak gibi 9600x filan tarzı. Ve sistem beyaz anakart siyah belki birde ekran kartı...
  11. I

Yardım Sistem için Anakart tavsiyesi

Siyah beyaz sistem topluyorum. Kasa beyaz - sıvı soğutma beyaz- Şuan msı b650 tomhawk indirimdeymiş onu alsam uyar mı hemde araştırmalarıma göre baya f/p bir anakart.
  12. I

Yardım bu anakartların arasında fiyat farkına değecek bir şey varmı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/16809/asus-prime-b450m-k-ii-amd-am4-4400mhz-oc-ddr4-vga-dvi-d-hdmi-m-2-matx-anakart/ https://www.gaming.gen.tr/urun/218181/asus-tuf-gaming-b550m-e-4866mhzoc-soket-am4-ddr4-rgb-m-2-matx-anakart/ bu 2 anakartların arasındaki extra 2 ram slotu + 1 m2 slotu fazlası...
  13. I

Anakart bios guncellemeli miyim ?

Ben yaklasik pc alali 8 ay oldu aldigimda ekran kartini takip driverleri kurup direk kullandim bios guncellemesi vardi yapmadim. Bios guncellemesi yapmali miyim. Bios ayarlari filanda varmis onlarida yapmali miyim. Pcde sorun yok sadece islemci fani bi hizlaniyor bi dusuyor birde sicakligi...
  14. I

Bios guncelleme yardim

Asus prime h410m-e anakartim ve bios 27.07.2020 bu surum tarihi benim pcde yuklu olan ve ben yeni surumu yuklemek istiyorum yardimci olabilecek var mi
  15. I

Hazır Sistemde BIOS Güncel mi Gelir?

Geming gen den pc kasasi aldim ve bugun gelicek bios guncellemesi yapiyolar mi benim mi yapmam gerekli ? Ve baska ne yapmam gerek
Geri