Arama sonuçları: *

1. SpeedCar

Gigabyte GA-G41MT-S2P Ram Desteği

Dostlar selam, Gigabyte GA-G41MT-S2P anakartın ram desteğini bulamadım, bilen - kullanan varsa bilgilendirebilir mi ?
  2. SpeedCar

GA-73-PVM-S2H overclock olur mu?

S. A GA-73-PVM-S2H anakartım var, Q9505 işlemcime oc yapabilir miyim?
  3. SpeedCar

Anakart'ın Ses yöneticisini kurduktan sonra ses arttı normal mi?

Selamlar anakartımın ses yöneticisi programını kurdum. Bir şarkı açtım kulaklıktan neredeyse 2 kat daha fazla ses geldi, normal mi? Kulaklığa zarar verir mi?
  4. SpeedCar

Anakartım PC express kaç?

Selamlar anakartım PCİ kaç? HD 7850 alıcağım fakat uyuşmazlık olur mu? Şuan onboard kullanıyorum. Eski Kartım HD 4830 bozuldu. ANAKART: GA-73PVM-S2H
  5. SpeedCar

Bu ne anlama geliyor?

Selamlar bu resimde slot başı 4 GB mı yoksa 2GB mı denilmiş? Anakartım: GA-73PVM-S2H
  6. SpeedCar

Anakartıma 8 GB Ram Takabilir Miyim?

Selamlar anakartımı ga-73pvm-s2h ben buna ddr2 4+4 800 MHz takabilir miyim? Bi tane video da takıyordu. Sizce takabilir miyim? Şuan da 2+2 800 MHz var.
  7. SpeedCar

Anakartıma quad uyar mı?

Selamlar anakartın linkini bırakıyorum quad q8400 alıcam ama uyar mı? http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-73pvm-s2h_10/#kf
  8. SpeedCar

B450 vs A520 Hangi kart?

Selamlar A520 mi B450 mi ?(Overclock yapacağımı sanmıyorum.)Hep oyun oynuyacağım.
  9. SpeedCar

Hangi Anakart Alınmalı

Selamlar 3300x işlemcim var b450 mi almalıyım a320 mi bütçem çoook kısıtlı bilginize Teşekkürler.
  10. SpeedCar

B450 vs B350 Hangi Kart?

Selamlar B450 mi daha iyi B350 mi ,oyun açısından ve performans açısından?
Top Bottom