Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

Çözüldü✓ Asus B550M-K secure boot sorunu

2 hafta kadar önce anakart değiştim ve kronik sorunlar,secure boot sorunu gibi problem yaşamam umuduyla Asus anakart aldım 😃 Ama aldığıma gene tatmin olamadım bios üzerinden açmama rağmen son sürüm bios olmasına rağmen anakart kendi halinde bile Windows 11 ready olarak gelmesine rağmen secure...
  2. HuseyinBy01

Yardım Tpm 2.0 açtığım halde sistemde açık değil

Asus B550M-K anakart kullanıyorum ve BIOS üzerinde tpm 2.0 açmama rağmen sistemden baktığımda kapalı gözüküyor sizce problem ne olabilir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  3. HuseyinBy01

Çözüldü✓ Anakart turuncu ışık yakıyor

B550M-K anakartım var sistemimi az önce monte ettim.ve ilk defa açılacak ekran gelmiyor ve anakart turuncu ışık yakıyor nasıl sistemi açabilirim yardımcı olur musunuz
  4. HuseyinBy01

Çözüldü✓ USB 3.0 kablosu sokemiyorum yardım

Evet arkadaşlar bildiğiniz şu alameti sokemiyorum ucu içerde kaldı onuda sokemiyorum Öneri ve yardımda bulunursanız sevinirim
  5. HuseyinBy01

Sistemim için uygun USB çoğaltıcı arıyorum

Arkadaşlar merhabalar anakartim alt segment bir model olduğu için fazla USB girişi bulunmuyor ve tüm USB girişlerini doldurunca bazı girişler çalışmıyor yeni sistem alana kadar beni götürecek yeri geldimi klavye mouse kullanabileceğim bir USB çoğaltıcı arıyorum bu konuda öneride bulunursanız...
  6. HuseyinBy01

gigabyte secureboot sorunu

bios izerinden secure boot açık gözüksede windows üzerinde açık değil diye gözüküyor bunu için yardımcı olabilecek varmı
Geri