Arama sonuçları: *

1. Boph

Gigabyte yazılımı inmiyor

Herkese merhaba ana kartım Gigabyte b450 Aorus M rgb fusion yazılımı inmiyor yeni sekmeye atıyor laptopdan deneyince iniyor ne yapmam gerek
  2. Boph

Ana kart kablo montajını yapamadım YARDIM

Herkese merhaba ana kartın kablo montajını yapamadım bilen bir kişi numara versinde yazayım videolar falan işe yaramıyor
  3. Boph

Kasa ana kart fan girişi acil yardım

Herkese merhaba kasam Sharkoon tg5 ön 3 fanın 3 ayrı 3lü pini var bunları nereye takıcam
  4. Boph

Ana kart arka fan girişi

Herkese merhaba resimde kasanın arkasındaki tek fanın girişi var biri 3 pin diğeri bu resimdeki bu resimdeki bir işe yarıyormı yoksa 3 pin olanımı takıcam
  5. Boph

Ana kart montaj acil

Herkese merhaba ana kart montajında bı kablolar nereye takılacak acil yardım
  6. Boph

Ana kart bios güncelleme

Herkese merhaba ana kartım Gigabyte Aorus b450 M yarın toplayacağım sistemi bios güncellerken elektrik giderse diye korkuyorum normalde gitmez elektrikler evin ne olur giderse dual bios diye bir şey varmış öyle bir şey olunca eski şeyi tekrar kuruyormuş o bu ana kartta varmı teşekkürler
  7. Boph

Aorus B450M Ses kartı

Herkese merhaba Gigabyte Aorus b450 M ana kart aldım birde hs50 kulaklık alıcam bu ana kartın ses kartı var değilmi mikrofonu sorunsuz şekilde yayın+oyun kullanabilirim teşekkürler
  8. Boph

AMD Chipset Driver güncelleme sorunu

Herkese merhaba Gigabyte Aorus b450 M ana kartını aldım pazartesi sistemi sıfırdan toplicam ama anakart biosunda 11 adat güncelleme var ve yanlarında hepsini tek tek güncellemem gerektiği yazıyor onu yapıcam ama bazı sürümlerin yanında ise Chipset Driver güncelle yazıyor bunu bios bittikten...
  9. Boph

Anakart driver sorunu

Herkese merhaba resimdede görüldüğü üzere gigabyte b450 aorus m anakart ını aldım ve pazartesi sistemi birleştiricem bios güncellemek için en son ki sürüm f50 ama f50 sürümünün yanındada f40 ın açıklamasını okuyunuz diyor f40 açıklamasında ise f40 ı kurmadan f32 kurmanız gerek diyor bunlar için...
  10. Boph

Gigabyte Driver yükleme

Herkese merhaba ana kartım gigabyte b450 aorus m pc yi birleştirince gigabyte sitesinden bu ana karta ait bütün driverları tek tek indiricem değilmi
Geri