Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

(Güncellendi) MSI B450M-A PRO MAX için yeni BIOS çıktı

Merhaba arkadaşlar bugün MSİ B450M-A PRO MAX'in yeni 7C52v3H1(Beta version) BIOS'u çıktı. - Update to AGESA ComboAm4v2PI 1.2.0.8. - Patch Potential Security Vulnerabilities of AMD Ryzen CPUs AMD Ryzen işlemcilerin güvenlik açıklarını kapatmak için yayınlanmış bir BIOS'tur. Not: BETA konumunda...
  2. Emre Zengin

MSİ B450M-A PRO MAX Yeni BİOS Çıktı

Merhaba arkadaşlar bugün MSİ B450M-A PRO MAX'in yeni 7C52v3G BİOS'u çıktı. Gelen yenilikler - Update to AGESA ComboAm4v2PI 1.2.0.7. - Change the default setting of Secure Boot. Asıl önemli olay TPM kaynaklı donmalar oluyordu. Bu BİOS sürümüyle bu düzeltildi. Ek olarak AMD işlemci üstünden sistem...
  3. Emre Zengin

MSİ B450M-A PRO MAX Yeni BETA BİOS çıktı

Merhaba arkadaşlar bugün MSİ B450M-A PRO MAX'in yeni 7C52v3G1(Beta version) BİOS'u çıktı. Gelen yenilikler - Update to AGESA ComboAm4v2PI 1.2.0.7. - Change the default setting of Secure Boot. Asıl önemli olay TPM kaynaklı donmalar oluyordu. Bu BİOS sürümüyle bu düzeltildi. Ek olarak AMD işlemci...
  4. Emre Zengin

AMD 4.06.10.651 Yeni Chipset Sürücüsü Yayınlandı

AMD Ryzen™ Chipset Driver Release Notes 4.06.10.651 Article Number RN-RYZEN-CHIPSET-4-06-10-651 Release Highlights New program support added. Six new drivers added. Fixed pop-up message "AMD Chipset Software is not responding" when the installer is launched and UI screen is clicked. Known...
  5. Emre Zengin

MSİ B450M-A PRO MAX Yeni BİOS çıktı

Merhaba arkadaşlar bugün MSİ B450M-A PRO MAX'in yeni 7C52v3F BİOS'u çıktı. Gelen yenilikler: - Update to AGESA ComboAm4v2PI 1.2.0.7. - Change the default setting of Secure Boot. Asıl önemli olay TPM kaynaklı donmalar oluyordu. Bu BİOS sürümüyle bu düzeltildi. Ek olarak AMD işlemci üstünden...
  6. Emre Zengin

MSİ B450M-A PRO MAX Yeni BETA BİOS çıktı.

Merhaba arkadaşlar bugün MSİ B450M-A PRO MAX'in yeni 7C52v3F1(Beta version) BİOS'u çıktı. Gelen yenilikler - Update to AGESA ComboAm4v2PI 1.2.0.7. - Change the default setting of Secure Boot. Asıl önemli olay TPM kaynaklı donmalar oluyordu. Bu BİOS sürümüyle bu düzeltildi. Ek olarak AMD işlemci...
  7. Emre Zengin

MSİ B450M-A PRO MAX Yeni Onaylanan Bios çıktı

Merhaba arkadaşlar Msi B450M-A Pro Max için yeni 7C52v3E BİOS güncellemesi çıktı. Gelen yeni güncelleme: - Update to AMD ComboAm4v2PI 1.2.0.6c Güncellemeyi yaptım bir problem çıkmadı.
  8. Emre Zengin

(Güncellendi) MSİ B450M-A PRO MAX Yeni Bios çıktı

Merhaba arkadaşlar Msi B450M-A Pro Max için yeni 7C52v3E1(Beta version) bios güncellemesi çıktı. Gelen yeni güncelleme: - Update to AMD ComboAm4v2PI 1.2.0.6c Bilgilendirme yapmak istedim.
  9. Emre Zengin

MSI B450M-A Pro Max Yeni Bios (WHQL) Çıktı

Evet arkadaşlar 4 aydır betadan çıkmasını beklediğim MSI B450M-A Pro Max sonunda Windows 11 destekli ve AMD ComboAM4PIV2 1.2.0.5 yükseltilmiş BIOS (WHQL) çıktı bilgilendirmek istedim. 1644220561 Güncellemeyi yaptım arkadaşlar bir problem çıkmadı.
  10. Emre Zengin

MSİ WİN 11 CHİPSET SÜRÜCÜSÜNÜ YAYINLADI. B350 SERİSİ ANAKARTLARA WİN 11 DESTEKLİ BİOS BETA OLARAK GELDİ

Merhaba arkadaşlar MSİ tüm B450, A320 ve B350 anakartlar için Windows 11 chipset sürücüsünü yayınladı. Daha da fazla anakarta gelmiş olabilir emin değilim. Ek olarak B350 kartlara Windows 11 biosu beta olarak geldi.
  11. Emre Zengin

Amd 3.10.08.506 Yeni Chipset Driverı Yayınlandı.

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla dün yeni gelen Windows 11 (KB5006746) güncellemesi ile Amd performans sorununu kaldırıyor ek olarak daha stabil çalışması için amd yeni chipset güncellemesini yayınladı.
  12. Emre Zengin

MSİ B450 SERİSİ WİN 11 DESTEKLİ YENİ BİOS GELİYOR

Merhaba arkadaşlar az önce msi nin sitesine girdim ve anakartıma msi b450-m a pro max yeni (beta) bios güncellemesi geldiğini gördüm. Büyük ihtimalle 1 aya kalmadan stabil olarak yayınlanır diye düşünüyorum. Bilgilendirmek istedim.
  13. Emre Zengin

Msi b450m-a pro max takılma sorunu

Merhaba arkadaşlar. İşlemci Ryzen 5 3400G. Anakart MSI B450M-A PRO Max. RAM 16 GB DDR4 3200MHz. Monitör 14 yıl önceden kalma Casper VGA girişli HDMI to VGA yapıyorum. Kasa açılırken akşamları sıkıntısız açılıyor ama her sabah böyle kitlenip kalıyor. Bunun nedeni neyden kaynaklı olabilir. Klavye...
  14. Emre Zengin

Bios Ram ayarı yapma

Merhaba arkadaşlar az önce biosu mu güncelledim ve tüm ayarlarım sıfırlandı Ram ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor? Geçen profile 2 ye almıştım pc açılmadı. Anakart üstünden biosu sıfırladım. Profile 1 e alırsam gene aynısı olur mu?
  15. Emre Zengin

Biostan Ram frekansını arttırıp monitöre görüntü gelmemesi

Merhaba arkadaşlar msi b450m-a pro max anakartım var ramler 3200mhz 8x2 az önce biosa girdim Ram frekanslarını 2400 den profile 1 ve 2 de 3200mhz yazıyordu bende profile 2 ye çektim şimdi ise görüntü gelmiyor ne yaparsam düzelir?
Top Bottom