Arama sonuçları: *

1. Z

Anakart ışıkları yanıp söndü

Beyler anakartta önce dram ışığı yandı pc yi kapat aç yaptım boot ışığı yandı tekrar kapat aç yapınca düzeldi pc bunlardan önce pc yi yeni aldığım için bütün windows güncellemelerini yapıp yeniden başlatmıştım
  2. Z

ASUS Tuf Gaming B650M-E Wifi expo ayarı

bu anakartta expo 1 expo 2 arasından hangisini neye göre seçiyoruz
  3. Z

ASUS Tuf Gaming B650M-E Wifi

Lian Li UNI FAN REVERSE SL-INFINITY WIRELESS bu fanı bu anakartta nereye takmam gerekiyor acaba
  4. Z

Bios güncelleme sonrası windows etkinleştir

gigabyte anakartımın biosunu güncelledim ve sonrasında altta windows etkinleştir çıktı yeni key almamı istiyor
  5. Z

Bios ıd check error hatası

GIGABYTE B760M DS3H DDR4 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI mATX Anakart bios güncellemesi yapmaya çalışıyorum şuan siteden baktığımda f19 sürümü var ancak ben f18 kullanıyorum siteden baktığımda bios sürümleri arasında f17 den 19 direk geçiyor benim kurduğum bios görünmüyor f19 olarak kurmaya...
  6. Z

anakart bios güncellemi ıd check error hatası

görseldeki f18d bios güncellemesini indirdim ancak ıd check error hatası aldım kurarken görseldeki hangi bios güncellemesini indirmeliyim anakartım GIGABYTE B760M DS3H DDR4 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI mATX Anakart
  7. Z

GIGABYTE B760M DS3H DDR4 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI mATX Anakart

bu anakartın alttaki m2 slotunu doldurmak istiyorum 1 veya 2 tb olan fiyat 5-10 k arası fiyatta öneri alabilirmiyim
  8. Z

GIGABYTE B760M alttaki slotu için ssd önerisi tercihen 2 tb

bu anakartın alttaki kısmana bir ssd daha takmak istiyorum ama hangileri uyar bilmiyorum nasıl öğrenebilirim
Geri