Arama sonuçları: *

1. Charles Darwin

Anakart 9800x3d ile uyumlu mu ?

Merhaba MSI B650M Project Zero anakart alacağım fakat işlemci olarak 9800x3D işlemciyi beklemeye ve almaya karar verdim bu yüzden size üç sorum var. 9800x3D işlemci bu anakart ile uyumlu mu? Bu anakarta 9800x3D taksam herhangi bir performans kaybı olur mu ? 9800x3D işlemciyi takmadan önce...
  2. Charles Darwin

BIOS güncellemesi hakkında

BIOS güncellemesi yaptıktan sonra tüm ayarlar fabrika ayarlarına mı döner ? Anakart : MSI MAG B560 TOMAHAWK Wİ-Fİ https://www.msi.com/Motherboard/MAG-B560-TOMAHAWK-WIFI/support
  3. Charles Darwin

Anakart M2 montaj hakkında

Arkadaşlar anakart Msi B560 Tomahawk SSD Crucial P5 Plus montajını yaptım fakat SSD'nin uç kısmına vida takamadım yükseltme aparatı yoktu vidalayamadım bende direkt anakarta ait M2 soğutucusunu vidaladım kısaca M2 ssdnin ucu vida ile sabitlenmedi bir sorun olur mu ? (Yazım hataları için kusura...
  4. Charles Darwin

İ5 11400F İçin Anakart Önerisi ?

Aslında ileriye dönük bir anakart almak istiyorum fakat bir yandan 4-5 sene kullanır yeni bir bilgisayar alırım diye düşünüyorum ve araştırdığım kadarıyla anakart işlemcinin sıcaklığına da etki ediyormuş galiba sizce Z serisi bir anakart mı almalıyım veya B serisi mi ? Eğer gülünç bir durum...
Top Bottom