Arama sonuçları: *

1. Godric1461

Öneri Asus Tuf B550 vga ve boot ışığı yanıyor görüntü gelmiyor çözümü

Selamlar dostlar.Bu anakartta mı problem var bende mi bilemedim.Sistemde parça değişimi olunca görüntü gelmiyordu.Kasanın tüm herşeyi çalışıyor hatta sistemde açılıyor onu auro sync rgbleri düzeltiyor ordan anlıyorum.Yabancı kaynaklarda da bu sorunu yaşayan çok insan var.Örneğin m2 ssd...
  2. Godric1461

Asus tuf anakart ile overclock ?

Asus b450 tuf plus gaming anakarta sahibim.Bu anakartı kullanıp overclock yapan varsa ayarlar hakkında bilgi verebilir mi ? B450m s2h de çok karışık olmasına rağmen overclock yapabiliyordum fakat bunda beceremedim.İşlemcim 1600 af ve 3 fanlı kule tipi soğutucuya sahibim.Macun olarakta mx-4 2019...
  3. Godric1461

Asus Tuf b450 overclock

Asus tuf b450 plus gaming anakart aldım.Bu anakartı kullanıp overclock yapan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Voltajı nereden vereceğim ? Menü karışık geldi bana b450m s2h den sonra.
  4. Godric1461

Ryzen 5 1600 AF için 750 ₺ bütçeye anakart önerisi istiyorum

Bütçem maksimum 750tl.İkinci elde olur, anakart tavsiyesi istiyorum sevgili forum üyeleri.Üst düzey bir sistemim yok.1600af + rx 570.Ben tuf b450 gaming düşünüyorum.Sizin fikirleriniz daha önemli benim için.
  5. Godric1461

B450m s2h kulaklık mici çalışmıyor

Kasanın üzerindeki yere kulaklığımı takıyorum, ses geliyor fakat mic çalışmıyor.Mic yerine ekstra bir kulaklık takmam daha gerekiyor.Bilmediğim bir ayarı mı var acaba bunun ? Aynı anakartı kullananlar, sizlerde de durum böyle mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Godric1461

B450m s2h voltaj ayar karışıklığı

Merhabalar.Buradan voltaj verirken elle değer girilmiyor.+ ve - kullanılarak +100, +200 felan yapılıyor.Merak ettiğim ise +100 yapınca voltaj kaça denk geliyor ?
  7. Godric1461

Gigabyte g970a-ds3 uefi

Anakart uefi destekli gözüküyor fakat uefi format deniyorum error veriyor.Sorun ne olabilir acaba ? Rufus dan gpt yi seçiyorum.
Top Bottom