Arama sonuçları: *

1. 21ebu

İşlemci ve Anakart önerisi (Toplam Max 4.000₺)

Hocalarım ileri dönük yani yeri geldiğinde 3080 falan takabileceğim rahat kullanabileceğim anakart ve işlemci istiyorum. Şu an ki sistemim: RX570 4GB Ekran Kartı 4+4 = 8GB 1333MHZ DDR3 Ram Xeon X3470 İşlemci Pegatron IPMIP-H55 DDR3 Anakart 650W Psu Gametech GT-001 Kasa Crucial BX500 1TB SSD...
  2. 21ebu

Çözüldü✓ Yeni kasaya ddr3 anakart montaj

Arkadaşlar anakart montajında power başlatma ve reset soketlerini doğru mu takmışım acil bakar mısınız 1670621209 Anakart pegatron ipmip h55
  3. 21ebu

DDR5 veya ileriye dönük m.2 anakart tavsiyesi

Merhaba, önceki konularımda hazır sistem almak istediğimi söylemiştim. Çoğu kişi daha ucuza daha iyi toplama sistem alabileceğimi söylemişti. Durumları değiştirdim artık toplama sistem alıyorum. Anakartı alaraktan başlamak istiyorum. İleriye dönük max 6k'ya bir anakart önerinizle başlayalım...
  4. 21ebu

Öneri MSI B550M A PRO mu GIGABYTE B450 S2H V2 mi?

Arkadaşlar çok fazla konu açtığımın farkındayım kusura bakmayın 1TB M.2 SSD kullanacağım ve ileride RAM'leri 32GB yapacağım yani bir sınır yok ram konusunda. Şimdilik sadece 16GB takacağım. İşlemci olarak şimdilik 5600G alacağım. Benim istediğim ileriye dönük ve ileride ekran kartı takarak...
  5. 21ebu

Öneri İleriye dönük m.2 anakart önerisi

Bütçe max 3K, ileriye dönük ve güncellenebilecek adam gibi bir anakart önerebilir misiniz?
  6. 21ebu

Öneri İleri dönük max 700tl Anakart önerisi

GIGABYTE B450M S2H V2 almayı düşünüyorum sizce bunun daha iyisi var mı? Veya hani işlemci, ekran kartı, ram vb. takmakta sorun yaşamayacağım güncel kalacağım bir anakart
Geri