Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Asus Tuf B450M Pro S ve Ryzen 2600 kaça satabilirim?

Ryzen 5 2600 + Asus Tuf B450M Pro S + Wraith Prism. Kaç tl ye satabilirim? Hepsinin kutu fatura var. Anakartın garantisi devam ediyor kaç ay kaldı hatırlamıyorum.
  2. Berk Atmaca

Asus Z170 Pro Gaming Anakart. Şunu nasıl çıkarırım?

Dostlar bu eklenti gibi bişi sanırım. Nasıl çıkarabilirim? Anakartı yeni aldım adam 4 bakır borulu soğutucuyla kullanıyordu. Bunu çıkarmayı unuttu sanırım. (Çok ucuza aldım bu arada)
  3. Berk Atmaca

Asus Tuf B450M PRO S Anakarta 5. nesil AMD takabilir miyim?

Soru gayet açık. İşlemci upgrade etmeyi düşünüyorum. 5. Nesil hangi işlemciyi takabilirim? Bütçem 2-2.5k arası
  4. Berk Atmaca

Bir anakartın matx olması ne gibi dezavantajlar çıkarır?

Konum başlıktaki gibi. 800Tl ye Asus B450M anakart alıyorum 29tl farkla B450 si var birisi matx birisi atx. Hangisini almalıyım? (kasam küçük)
  5. Berk Atmaca

Msı B450M-A Pro Max 479TL. Alınır mı?

Dostlar biliyorsunuz dolar arttı ve bende anakart için para biriktiriyordum. Elimde yaklaşık 500tl var. Bi fiyatlara bakayım dedim 479TL ye bu anakartı buldum. Aslında Gigabyte B450M S2H V2 modelini tercih edicektım ama aralarında 100tl ye yakın fiyat farkı var. Anakartı alırsam overclok yapmayı...
  6. Berk Atmaca

Asrock AB350 Pro4 alınır mı?

Başlıktaki anakartı 350tl ye buldum. Alınır mı?
  7. Berk Atmaca

Gaming Gecesi Gigabyte B450 kaç TL'ye düşer?

Dostlar daha 2-3 saat önce anakart ararken gaming gecesinde B450 anakart çıktı. Sizce kaça düşer? Bi 450'ye düşse çok iyi olur benim açımdan.
  8. Berk Atmaca

Hala B350 anakart alınır mı ?

Dostlar MSI B350M PRO VD anakartı bi tık daha ucuza buldum. Hala alınır mı? İşlemci olarak Ryzen 1600 düşünüyorum. Hemen almayacağım. Zorlayıp R5 2600 de kullanabilirim. Overclock performansı nasıldır?
  9. Berk Atmaca

Xeon x3440 için overclock'a müsait anakart önerisi.

Dostlar elimde Xeon x3440 işlemci var. Buna overclok yapabileceğim anakart arıyorum. Sahibindende Foxconn, Esonic gibi anakartlar gördüm. Bilmediğim için direk atlamak istemedim. Yardımcı olabilecek birisi var mı? (Sahibinden üzerinden öneri yaparsa çok memnun kalırım)
  10. Berk Atmaca

Xeon X3440 için anakart önerisi.

Dostlar elimde X3440 işlemci var. Bu işlemci için Türkiyeden overclock yapabileceğim bir anakart önerir misiniz? Bütçe 300-350tl.
  11. Berk Atmaca

700tl bütçem var

Dostlar 700tl bütçem var. Bu bütçeye uygun B450 anakart arıyorum. Gigabyte olmazsa sevinirim daha önce aldıgım üründen pek memnun kalmadım. İyi forumlar.
  12. Berk Atmaca

Gigabyte B450m S2H Nasıldır

Dostlar ucuz yollu pc toplamak istiyorum ama birazda ileriye dönük olması için B450 anakart istiyorum. Şuanki sistemde r3 2200g var. Gigabyte B450m S2H anakartı tavsiye eder misiniz ? (ilk başlarda ekran kartı gelene kadar apu kullanıcam yaklşaık 3-4 ay, bu sürede oyun oynamayı düşünmüyorum...
  13. Berk Atmaca

1000tl'ye apu anakart+işlemci önerisi

Dosltar selam. Elimde Xeon x5450'li bir sistem var ve artık illallah ettim. Bunu elimden çıkarıp üzerine ekleyip anakart+işlemci almayı planlıyorum. Önerileriniz nedir ? Aklıma r 3 2200g vs gigabyte b450m s2h var. Rami sonra almayı planlıyorum.
Top Bottom