Arama sonuçları: *

1. ekşisözlükyazarıdeğilim

Çözüldü✓ Windows kurarken bir şey yaptım acill

Windows kurulurken bir ekranda "windows kopya dosyaları indiriyor" yazan ekramdan sonra bilgisayar kapanıp açıldı burası normal sonra bunun aynısı geldi biraz bekledim dayanamadım kapatıp açtım tekrar boot yerine geldiğimde tıkladıktan sonra yine bu ekran geliyor şimdi yemek fln yerken bekliycem...
  2. ekşisözlükyazarıdeğilim

BİOS EKRANINDA SSD Yİ NASIL GÖRÜRÜM

Bios ekranındayım attığım yer ssd yerimi emin değilim ama sata portları not installed felna diyor çok anlamıyorum ssd şuan aktifmi değilmi yada nerden bakmam gerekiyor? Ekran şu 1631640864 Normal ssd bu arada gigabyte 240gb model
  3. ekşisözlükyazarıdeğilim

Fan ışıkları anakartın neresine takılmalı

Kasada 3 vfan var 2 önde 1 arka buda onun kabloları bunu anakartın neresine takmam gerekiyor anakart gigabyte b450m s2h bu arada pcyi test amaçlı açtım işlemci soğutucu ve ramler çalıştı ama fanlar dönmedi nedeni bunlar olabilir mi?
  4. ekşisözlükyazarıdeğilim

B450M S2H BİOS GÜNCELLEME

Arkadaşlar sizede danışayım dedim Bu anakartı hepsiburadadan alıcam satıcı da o yani ve yorumları okudum 4300ge (bende bundan alıcam) için biri almış ve biosunu başka işlemciyle güncellemiş yani büyük ihtimal banada güncelli gelmeyecektir satıcıya soru sorulmuyor bu arada Yani eğerki alırsam...
  5. ekşisözlükyazarıdeğilim

Anakart Tavsiye 500 tl

2 gündür kafayı yiyecek gibi oluyorum :D Amd ryzen 3 4300g işlemci ve ram olarakta https://www.incehesap.com/pny-xlr8-gaming-epic-x-rgb-md16gk2d4320016xrgb-16gb-ddr4-3200mhz-gaming-ram-fiyati-47722/ Bunlara en uygun anakart hangisi olur Sürekli gördüklerim b450m-a pro max ve m2si Ve b450m s2h...
Top Bottom