Arama sonuçları: *

1. tarasguler

RGB programı önerisi

Merhaba bi rgb programı arıyorum bütün herşeyi tek bir programda yönemek istiyorum open rgb kulanıyodum ama oda düzgün çalışmıyo önere bileceğiniz bir program varmı? SistemdekiParçalar: tuf 3080 Corsair Vengeance Pro RGB SL coller master liquıd ml240l v2 gamepower warcry kasa gigabeyte b550...
  2. tarasguler

RGB programı önerisi

Merhaba bi rgb programı arıyorum bütün herşeyi tek bir programda yönemek istiyorum open rgb kulanıyodum ama oda düzgün çalışmıyo önere bileceğiniz bir program varmı? SistemdekiParçalar: tuf 3080 Corsair Vengeance Pro RGB SL coller master liquıd ml240l v2 gamepower warcry kasa gigabeyte b550...
  3. tarasguler

Çözüldü✓ Gigabyte b550 gaming x v2 bios update yapamıyorum

başlıktkai ankartı kullanıyorum bios update yapmaya çalışınca invalid bios diyor kendis sitesinden üklüyorum fat32 yapıyorum olduğu gibi doyayı usbye atıyorum olmuyo GIGABYTE.BİN yaptım bi videodan görüp yine olmadı bi bilgisi olan varmı
  4. tarasguler

Çözüldü✓ Gigabyte b550 gaming x v2 bios sorunu

Merhabalar başlıkta gördüğünüz ankartı kullanıyorum biosdan fast boot u seçmiştim hızlı açılsın diye windowstanda shifte basarken yeniden başlatıp ordan giriyodum ndense şimdi girmeye çalıştığımda siyah ekranda kalıyor monitör sinyal yok diyor bi türlü biosa giremiyorum lütfen yardım edin
  5. tarasguler

TUF GAMING B450M-PRO S anakarta ram

TUF GAMING B450M-PRO S anakartım var buna ram alacağım bu anakart cl18 değerindeki ramlari destekliyomu Corsair Vengeance Rgb 8 gb 3600 cl 18 alıcam asusun sitesinde bir bilgi bulamadım
  6. tarasguler

Secure boot nasıl kapatılır?

bu bios a sahibim msi z390 tomhawk nasıl secure boot nasıl kapatıcam bi bilgisi olan varmı
  7. tarasguler

Win11 güvenli önkükleme desteklenmemektedir sorunu

Merhaba msiz390 tomhawk bir anakartım var tpm2.0 ım açık usb den format atmak istemiyorum win11 e geçmek için ne yapmam gerek (windows update den geçmek istiyorum win11 e)
Geri