Arama sonuçları: *

1. ÇağdaşKsK

Yardım Hangi Anakartı Almalıyım ?

HB üzerinden taksit ile alacağım o yüzden burayı tercih ettim başka yerler de daha ucuz , fiyatların düşmesini bekleyeceğim bir de beyaz olmalı [H3 id='Gigabyte+B850M+Aorus+Elite+WIFI6E+Ice']Gigabyte B850M Aorus Elite WIFI6E Ice [/H3] Msı MB B850M Gamıng Plus WIFI6E [H3...
  2. ÇağdaşKsK

Çözüldü✓ Colorful battle-ax a620m bios sorunu Acil

Arkadaşlar usb belleğe attım bios son sürümü fat32 biçimlendirmedim , bios ekranından direk seçip güncelledim %100 oldu tamam dedim, siyah ekran da kaldı, anakart üzerinde kırmızı ışık yanıyor 1739656438 Durum acil yardımcı olacak yok mu ?
  3. ÇağdaşKsK

Çözüldü✓ Colorful-battle-ax-a620m Nasıl?

Arkadaşlar beyaz sistem topluyorum aşağıdaki anakartları buldum. Benim için tek ssd ve çift ram slotu olması sorun değil, bu fiyat bandın da başka önerileriniz varsa belirtin lütfen...
  4. ÇağdaşKsK

Çözüldü✓ AM5 Anakart Önerir Misiniz

F/P bir şey arıyorum bütçe Max 1K daha çıkabilirim arada ki farka değer mi siz daha iyi bilirsiniz
  5. ÇağdaşKsK

Çözüldü✓ MSI B550-A Pro alınır mı?

Yada bu fiyata daha iyi varsa önerilerinizi bekliyorum
  6. ÇağdaşKsK

Çözüldü✓ B550 Anakart Tavsiyesi

Ryzen 5600 ile kullanmayı düşünüyorum Max 3000₺ olursa sevinirim
  7. ÇağdaşKsK

B550 Anakart'ların hepsi PCI Express 4.0 mı?

M2 ssd için hepsinde bu özellik var mı
  8. ÇağdaşKsK

MSI B550M Mortar Wİ-Fİ sorunu

Anakartım güncel BIOS , ama Wİ-Fİ ve Bluetooth çalışmıyor, gözükmüyorlar sebebi nedir
  9. ÇağdaşKsK

MSI B550M Mortar Wifi sorunu

Anakartim wifi si çalışmıyor yani hiç gözükmüyor sebebi nedir , internetim yok komşudan çekeceğim
  10. ÇağdaşKsK

MSI Mag b550m mortar wifi

İşlemci Ryzen 5 3500x ekran kartım henüz yok . Anakartın eksi ve artı yanları nedir
Geri