Arama sonuçları: *

1. G

Yardım ASUS ROG STRIX X870-A ve GIGABYTE B850 EAGLE arasındaki farklar nelerdir

arkadaşlar farklar nelerdir gigabyte alsam düşük kalır mı işlemci Ryzen 7 9850X3D alıcam ekran kartı da rx 9900 XT olucak sizde hangi anakartı almalıyım fiyat farkı var arada gigabyte daha ucuz fiyat arttırıp ASUS almama değer mi ?
  2. G

Yardım Anakart Boot device LED ışığı kırmızı yanıyor

Arkadaşlar anakartim ASUS Z97-A İNTEL PC açılıyor fakat ekrana hiç görüntü gelmiyor ve sürekli fotoğrafta da görüldüğü gibi boot device LED ışığı kırmızı yanıyor ne yaptıysam olmadı nedir bunun çözümü? RAM'den dolayı olabilir belki çünkü Rami cikarinca boot device LED ışığı artik yanmıyor fakat...
  3. G

Anakart için vida çıkmadı

Arkadaşlar sistem topladım bugün kuruluma başladım ama fark ettim ki ne kasa ile birlikte nede anakart ile birlikte anakart vidası yollamamislar kasa Corsair spec delta neden vida çıkmadı içinden ?
  4. G

Gaming gecesini bekliyim mi sizce

Beyler hali hazırda açtığım bir konu var PC ekran kartı hariç diğer parçaları diziyorum sizce gaming gecesini bekliyim mi yoksa alayım mı yarın siparişleri vericem beklemeye değer mi
  5. G

RX 6600 XT'li Sistem için parça önerisi

Arkadaşlar rx 6600 XT ekran kartım var yanına 5600X almayı düşünüyorum geriye kalan parcalar için öneri alabilir miyim nedir önerileriniz hangilerini alayım ? Bütçe Max 7k değişebilir ama yüksek fiyatlı bir şey atıp yanina daha f/p bişey de önerebilirsiniz
  6. G

Ryzen 5 5600X anakart önerisi?

Çok aşırı pahalı olmasın ama iyi bir anakart olsun yardımcı olursanız teşekkür ederim.
  7. G

Ryzen 5 3600 + RX 6600 hazır sistemde anakart seçimi

Bu fotoğraftakilerden hangisini almalıyım sizce ? Ekran kartı rx 6600 İşlemci ryzen 5 3600
  8. G

Asus B560M-P-Sİ mi yoksa Asus B560 PLUS mı ?

Arkadaşlar ikisinden hangisi daha iyi ısınma performans vs. falan ?
Geri