Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

MSi B550 A pro Anakart (3649 ₺) Gaming Gecesi Sınırlı Stok

https://www.incehesap.com/msi-b550-a-pro-gaming-anakart-fiyati-46953/
  2. byhorozkentli

Rgb ver argb girişi olan b450 anakart önerir misiniz

Merhaba ,zamanında hazır sisteme almıştık a520mk V2 diye bir anakart var, kasaya güzel bir fan takmak istiyoruz fakat rgb girişi olmadan da takılmıyor, Kontolcülü bi fan aldık sıradan oda 3 ay sonra bozuldu, Daha kaliteli fan seti almak istiyoruz ozamanda argb girişi istiyor oda anakarta yok...
  3. byhorozkentli

Bu rgb ledi bu anakartta Sorunsuz kullanabilir miyim

Anakartım; B550 gaming plus Almayı düşündüğüm şerit ledler de bunlar Herhangi bir aparata vs gerek kalmadan anakartıma sorunsuz takabilir miyim? Adreslenebilir RGBIC LED şerit, Speclux ws2812b RGB LED şerit, manyetik PC aydınlatması, iç aydınlatma, 5 V 3 pinli ADD-RGB, Asus Aura, Asrock...
  4. byhorozkentli

Bu Anakart Fiyatları Neden Böyle Oldu :/

Akıl Alır Gibi Değil ya, Bu Ne Böyle? Black Friday e Hazırlık Yapıyorlar Heralde Hayali Fiyat Yazıp İndirim Yaptık Diyecekler Heralde
  5. byhorozkentli

Çözüldü✓ B550 Gaming Plus Bios Sürümü Hangisi Güncel

Merhaba Geçen Ay Güncelleme Yapmıştım Bugun Kontrol Edeyim Dedim Emin Olamadım Benim İndirdigim Hangisiydi Yenisi Çıkmış Sanırım Ama Hangisini Yapayım Bi Bakar Mısınız
  6. byhorozkentli

Çözüldü✓ 1900₺ B550 Tomahawk Alınır mı

Merhaba, şuan b450 kullanıyorum b550 geçmeyi düşünüyorum bulunduğum şehirde 2 yıllık sorunsuz Msi B550 Tomahawk Anakart 1900 son diyor sizlere danışayım dedim Ne yapayım sizce
  7. byhorozkentli

b550 a pro mu b550m mortar mı

merhaba 1550 liraya sıfır b550m mortar sipariş verdim (M atx) 1700 liraya sıfır b550 a pro da satılıyor şuan (ATX) ayrıca outlet olarak b550 a pro 1400 liraya satılıyor ( gittigidiyorda) şimdi iki kart ve fiyatları göz önünde bulundurunca hangisini tercih etmem daha mantıklı outlet olan...
  8. byhorozkentli

Çözüldü✓ Anakart değişiminde nasıl Windows gitmez

Merhaba Geçtiğimiz Günlerde birinin Montajını yaptım DDR 3 ten DDR 4 geçti montajı yaptım kasayı açtık normal açıldı ben win yüklemek için bekliyordum ama sistem gayet sorunsuz açıldı nasıl oldu anlam veremedim şimdi bende b450m s2h kullanıyorum 550 bi anakarta geçmeyi...
  9. byhorozkentli

B450 5. Nesil işlemci takılı iken uptade olur mu

Merhaba b450 için 5. Nesil kullanılması için bios uptade şartmış şimdi sistemi montaj yaptık diyelim b450 ye 5. Nesil işlemci takılı diyelim bu şekilde Flash bellek de hazır olan uptade dosyası ile bios güncelleme yapabilir miyim yoksa 3. Nesil işlemci şart mı ?
  10. byhorozkentli

Çözüldü✓ B450m s2h anakarta 5500 işlemci

Merhaba bu işlemci direk tak çalıştır olurmu önce bios güncelleme şart mı ? b450m s2h 5500
  11. byhorozkentli

A88XM-A Anakart Ram Tavsiye

Merhaba A88XM-A Anakart x4. 840 İşlemci 8 GB 1600mhz sistem var bu anakarta 2x8 Ram tavsiyesi verir misiniz Teşekkürler uygun yollu
  12. byhorozkentli

24 pin sleeve kablo alıcam bu site guvenilir mi

Merhaba Arkadaşlar Bu Siteden ALışveriş Yapa Oldumu 24 pin sleeve kablo alıcaktım https://www.bilgisayarmodifiye.com/siparis
  13. byhorozkentli

Orjinal Win Olan Anakart Başka Sistemde Orjinal Kalır Mı

Merhaba Arkadaşlar Sistemimi parça parça satılıga koydum orjinal win alınarak kurulmuştu win 11 Pro, bu anakartı alacak kişi kendi sistemine montajlayıp win 11 Pro kurunca otomatik etkinleşir mi ?
  14. byhorozkentli

Mpg x570 edge Wifi kaça düşerse alınır

kaça düşerse alınır yada kaça düştüğü önemli değil alınmaz mı ?
  15. byhorozkentli

Bu ikiliden hangi Anakart Tercih Edilmeli

16. byhorozkentli

Yardım 5600x işlemci için F/P pcı 4.0 Anakart Söyler Misiniz

Bütçe nedir dicek olursanız ayarlarım 1 , 1.5 , 2 Abartı üst seviye olmasına gerek yok işlemci 5600x olacak şekilde pcı 4.0 olacak şekilde bi anakart söylemeniz kâfi Ekran Kartı 6600 xt Kovalıyorum şimdiden Teşekkürler...
  17. byhorozkentli

Çift m2 bulunan anakart tavsiyesi

Merhaba Arkadaşlar ryzen 3100 b450 s2h e sahibim ryzen 3600 e geçmeyi düşünüyorum çift m2 takılan anakart tavsiye eder misiniz? ayrıca 3600 ü amd wraith prism soğutmaya yeterli olur mu ?
  18. byhorozkentli

Çözüldü✓ Güncelleme Yapayımmı b450 s2h Bios ?

Merhaba Arkadaşlar Biosun yeni Sürümü Oldugunu Gördüm Sizce Güncelleme yapayım mı tavsiyeniz nedir ?
Top Bottom