Arama sonuçları: *

1. Deep

Öneri Bu Anakart rengi için alınmaya değer mi?

Beyaz bir sistem kurdum ve F/P olsun diye Asrock B550-HDV anakart aldım gayette güzel çalışıyor Asrock kalitesi ama hep gözüme batıyor her şey beyaz sadece anakart siyah ve çok basit görünüyor gösteriş sıfır tam F/P yani. Colorful CVN X570M Gaming Frozen V14 Akakçe Bu anakartın tipi çok hoşuma...
  2. Deep

Öneri Beyaz sistem için hangi anakartı tercih etmeliyim?

Dostlar sizce hangisini tercih etmeliyim? Asrock'un iyi bir firma olduğunu biliyorum aradaki fiyat farkını verip Rog almaya değermi?
  3. Deep

Çözüldü✓ Yeni anakart önerisi

Merhaba sistemimde kullandığım Asus Prime x570-e anakartım arızalandı 2. El almıştım ama 2 sene idare etti şimdi yeni bir anakarta ihtiyacım var. Bilgisayar sahilde ve denize çok yakın yerde çalıştığı için nem ve tuz anakartlarımın bozulmasında baş faktör olduğunu düşünüyorum aynı şekilde...
  4. Deep

Çözüldü✓ Sys_Fan1 Çalışmıyor.

Anakart: Gigabyte B450 S2H V2 İşlemci: R5 5600G + Stock Fan Ekran Kartı: Asus Rog Rx580 (3 Fanlı model) Ram: Corsair Vengance 3600Mhz Cl16 8x2 M.2 Ssd: Samsung 980 Pro 2TB Kasa: Nzxt H5 Flow ( 3 pinli 120mm 2 tane fan beraber geliyor, Egzoz + Aşağıdan Gpu ya hava üffüren) Fan: Nzxt 140mm Fanlar...
  5. Deep

Çözüldü✓ 2000-3000 TL Anakart önerisi

Apu sistem topluyorum (R5 5600g) Anakarta ihtiyacım var ama karar vermekte zorlanıyorum *AsRock B550m HDV* isimli anakart hoşuma gitti ama B520 ve B450 modellerindede çok beğenilen kartlar var öneriniz nedir? (Bütçeyi olabildiğince düşük tutmak istiyorum)
  6. Deep

Çözüldü✓ Asus ProArt B650-CREATOR alınır mı?

Yurtdışından alacağım. Edit için kullanıcam, sistemde 4070ti ve Ryzen 9 7950x düşünüyorum
Geri