Arama sonuçları: *

1. Smtcee

Çözüldü✓ ROG STRİX Bios Secure Boot nasıl aktifleştirebilirim?

Arkadaşlar Rog Strix biosta secure boot kısmını nasıl aktif edebiliriz? Valorant 9003 hatası vermekte.
  2. Smtcee

Yardım Karşılaştığım hata nedir ? Yardımcı olur musunuz?

Yardımlarınızı bekliyorum. 1654267692 @Amanita
  3. Smtcee

Yardım BOOT ve VGA ışığı yanıyor yardım.

Arkadaşlar sistemi topladım ve açtığımda BOOT ışığı sarı renk, VGA ışığı sabit beyaz yanıyor. Ne yapmam gerekiyor? İşlemci Ryzen 7 5800x Anakart Asus tuf B500 plus wifi Ram Corsair vengeance rgb pro sl Ekran kartı Gtx 1050 ti (geçici) Ssd Msi spatium m480 Psu Msi mag 750w 1653501318 @Amanita
  4. Smtcee

Yardım Anakartımda pump fan yok ne yapabilirim?

Anakart: Asus tuf gaming b550 plus wifi Sıvı soğutucu: Arctic liquid freezer ii 360 Pompa fanını cpu fan a takıp sorun çözülebilir ama pompa bu sefer tam rpm de dönmeye başlar. Pwm kontrollü olması için ne yapabilirim? Pompa sürekli tam yükte çalışsın istemiyorum.
  5. Smtcee

Corsair ram uyumsuzluk problemi

Arkadaşlar merhaba, Ram; Corsair vengeance rgb pro sl cl16 3600 mhz Asus B550 gaming modelini kullanıyorum fakat destekledikleri ram kategorisinde Corsair vengaence rgb pro cl18 3600mhz görüyorum fakat Corsair vengeance rgb pro sl cl16 3600mhz ramleri göremedim. Sorum ise şudur: Uyumsuzluk...
  6. Smtcee

Yardım Hangi anakart daha mantıklı?

1- ASUS TUF GAMING X570-PRO (WI-FI) 2- ASUS TUF Gaming B550-PLUS WiFi AM4 Arkadaşlar ikisi arasında ki fark nedir, alınacak olsa hangisini alırdınız ve sebepleri nedir?
  7. Smtcee

Yardım Bu ram ASUS TUF GAMİNG B550M ile uyumlu mu?

Başlıktan da gördüğünüz gibi takacağım ram ise şudur, Corsair vengeance rgb pro 3600mHz 2x8 olacaktır. Uyumlu mudur, yardımcı olabilir misiniz? Bir de anakartın hangi ram ile uyumlu olduğunu nasıl anlayabilirim?
  8. Smtcee

Yardım Asus TUF Gaming B550M-Plus (WI-FI) nasıldır?

Arkadaşlar selam, İncehesap gaming gecesinden anakart kovalamaya çalıştım x570-p almakta kararlıydım ve bütçem 1500 tl diyip duruyordum.Anlık olarak bu anakartı 1.648,99 TL sipariş verdim. Sizce fiyat olarak iyi mi kötü mü? Ek olarak işlemci olarak Ryzen 5 5600x satın aldım. Önerinizi...
  9. Smtcee

Yardım GAMİNG GECESİ BU ÜRÜN ALINIR MI

Arkadaşlar bu ürün 800 tl civarı bir fiyat olursa alınır mı? İşlemcim Ryzen 5 5600x LİNK ÜRÜN: Asus Prime B450M-A II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Anakart 1643997479 yardımm
  10. Smtcee

Ryzen 5 5600x için anakart önerisi

Başlıkta bulunan konuyla alakalı forumlar mevcut fakat güncel tarihli olmadığı için yardımınızı rica ediyorum. Bütçem 1500₺ dir, üstüne çıkamayacağım maalesef. Ryzen 5 5600x ile uyumlu anakart önerilerinize açığım. ARGB destekli olursa çok sevinirim (gerçi bu fiyata var mıdır bilemiyorum)...
Geri