Arama sonuçları: *

1. tümen

A520M ile b450 arasındakı farklar nelerdir

ne gibi farklılıklar var oc yapmıycam 3600x ile kullanıcam
  2. tümen

Anakartimi tamir etireyim mi

Pinlerini bozdum servise gonderdim 400tl ucreti cikti Asus tuf b450 pro gaming Ve bu kaca satilir
  3. tümen

Mini itx am4 anakart onerisi

Belirli Butcem yok fp onerilerinizi bekliyorim ASRock A520M-ITX/AC 3. Nesil AMD AM4 Ryzen™ / Future AMD Ryzen™ İşlemciler (3000 ve 4000 Serisi) Anakart destekler...
  4. tümen

Ram slotunun 1 tanesi calismiyor

Iyice temizledim Silgi ile sildim olmuyor baska bir cozum onerisi olan varmi
  5. tümen

Tozlu anakartimi nasil temizleyebilirim

Gpu falan temizleyebiliyorum fakat anakartdaki ufak yerleri temizleyemiyorum materyallere zarar vermeden nasil guzel temizlerim
  6. tümen

pegatron ipxsb-h61 maks kaç mhz ram desteklıyor

ddr3 desteklıyor fakat kaç mhz kadar desteklediğini bulamadım
  7. tümen

Yeni anakart aldım bi Hayirli olsun yok mu?

CPu ve anakartimi bozdugum icin duzgun birseyler aliyim dedim @Diavelin abimin yardimlariyla bu modeli sectim Cpu da bunu aldim Sizce iyi tercihler mi Bu arada tek sogutucu kaldi oradada gorusleriniz varsa beklerim https://forum.donanimarsivi.com/konu/900-1-k-civari-kule-sogutucusu.622909/
  8. tümen

TUF B450-PRO GAMING bios ayarı

videolarda izledğim kadarıyla 1 dosya oluyor ben ındırdım 2 tane farklı dosya var bı ayar felan mı yapmam lazım https://www.asus.com/tr/Motherboards-Components/Motherboards/All-series/TUF-B450-PRO-GAMING/HelpDesk_BIOS/
  9. tümen

Yardım eski bıos pcıe ayarını bulamıyorum

3 gpu normal çalışıyor 4. yü takınca sorun oluyor şu videodakı ayarları bu anakartta bulamadım bilen var mı
  10. tümen

Bios 1984-2004 pcie ayari

Anakart eski olduğu için bulamadım 3 gpu çalışıyor guzelce 4. Yü taktığımda diğerini devreden çıkarıyor tam olarak yapmak istediğim altındaki video da var süreli attim
  11. tümen

asus garanti tamir

asus tuf b450-pro gaming anakartımda sorunlar yaşıyorum garantiye göndericem nereye göndermem lazım neler yapmam lazım
  12. tümen

anakart açılıp kapanıyor

eski bir anakartım var ilk strat verdiğimde açılıyor 1-2 sanıye fanlar dönuyor sonra kendını kapatıyor ve daha açılmıyor görüntü de gelmiyor anakarta hiçbişey bağlı veya takılı değil farklı psular ile denedim sonuç aynı
  13. tümen

İ7 2600 İçin Anakart Önerisi

pegatron ipxsb-h61 anakartımda termal macun sürerken işlemci soketindekı pinleri yamultmuşum düzeltemiyorum böyle bir işlemci var intel işlemci soketlerınden hiç anlamıyorum buna uygun piyasda hangı anakartlar vardır 0 veya 2. el üzerindeki ramleri felanda kullanmak istiyorum
  14. tümen

Led soketi takılacaği yer

bu kablo led kablosu 4 girişli bi kısmı kapalı 3 tane soketi var yer bulamadım anakartimda nereye takmam gerekiyor
Geri