Arama sonuçları: *

1. korro

Asus Tuf Gaming B650Plus anakart alınır mı ve uygun RAMlere nereden bakabilirim?

Anakart hakkında görüşlerinizi ve RAM önerilerinizi bekliyorum, 2x16gb 6000 MHz ve CL30 olması uygun mudur bu anakarta?
  2. korro

Yardım MSI Pro B840-P Wi-Fi vs MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi vs MSI Pro B650-S Wi-Fi

Selam, şu an AM4 sistemim var ama ani bir kararla AM5'e geçmeyi düşündüm, muhtemelen işlemci Ryzen 7500F olacak RAM'ler ise 6000MHz CL30 hedefliyorum (RAM hakkında da öneri yapınız lütfen). Bir de ileride 3. bir M.2 SSD takacağım sisteme ve şu an elimde Ugreen marka PCI-e x16 M.2 SSD dönüştürücü...
  3. korro

MSI B550-PRO-VDH anakart aldım, H.O mu G.O mu?

Selam bende MSI B450-A pro max anakart var ve NAYS kart ile 2550TLye gelen MSI B550-pro-VDH anakartı aldım biraz evvel, sizce iyi mi yaptım? AMD5'e geçseydin bu eski teknoloji demeyin zira tüm bileşenleri değiştirmeye param yok maalesef. 2 M2 SSD'im var, ekran kartım RX 6750XT ve işlemcim AMD...
  4. korro

MSI B450A-Promax anakartta 2. bir NVMe ssd takmak?

Bende bu anakart var ancak NVMe slotum dolu, 2. bir NVMe ssd için adaptör alacam ama adam gibi hız için hangi adaptörü almam gerek, hangi slota takacam? bilenler bi el atarsa? https://www.msi.com/Motherboard/B450-A-PRO-MAX/Specification 1 x PCIe 3.0 x16 slot (PCI_E1) 1st, 2nd and 3rd Gen AMD...
Top Bottom