Arama sonuçları: *

1. Yavuz KAYIŞ

Yardım 3 parça 1850 TL sizce uygun mu

Beyler ryzen 5 3500x + fan. Gigabyte b450 anakart ve 8gb 3200 MHz ram 1.600 TL yarın almayı düşünüyorum parçalar tertemiz wp den yazmıştım sizinde fikrinizi almak istiyorum...
  2. Yavuz KAYIŞ

Yardım 775 Pin vs Am 2 Socket

Hangi soket daha iyidir ve Am 2 sistemde en iyi işlemci nedir
  3. Yavuz KAYIŞ

40 TL anakart 1156 pin almak mantıklı mı?

https://www.hepsiburada.com/ecs-h55h-m-intel-h55-ddr3-1333mhz-soket-1156-anakart-pm-bd101032 Anakart bu 1156 pin 40 TL almak mantıklı mı
  4. Yavuz KAYIŞ

Foxconn n15235 anakart quad destekler mi

arkadaşlar Foxconn n15235 anakart DDR 2 2 gb ram 800 mhz ve pentinum 2 çekirdek işlemci 70 tl alınır mı sonradan quad takılır mı
  5. Yavuz KAYIŞ

Anakartım hangi boyutta

Arkadaşlar Anakart modeli gigabayte ga p35d3sl zannedersem atx ama emin olamadım birde buna uygun ucuz kasa dark hariç
  6. Yavuz KAYIŞ

Yardım Anakart Boot device okumuyor

Arkadaşlar Gigabyte ga p35 d3sl anakarta sahibim fakat Format USB si okumuyor Format atamıyorum Biosu güncellemek istiyorum olmuyor Bu sorunu nasıl düzeltilir Şimdiden teşekkürler @Emir Aydın
  7. Yavuz KAYIŞ

775 pin anakart tavsiyesi

Bir tane anakart lazım e6550 ile kullanıcam DDR2 olması lazım parçalar var elimde var ikinci el alıcam harici ekran kartım var @Emir Aydın
  8. Yavuz KAYIŞ

asus p5kpl vs gigabayte p35d3sl

elimde ikiside var quad q6600 ile hangisini kullanmalıyım
  9. Yavuz KAYIŞ

Anakarttaki bu girişler ne işe yarar

Arkadaşlar belirttiğim üzere mavi ve kırmızı yerler ne işe yarıyor
  10. Yavuz KAYIŞ

Bios üzerinden ram frekansı yükseltme

Arkadaşlar anakartım gigabyte P35D3SL eski bir biosa sahip ramlerim 800 MHz olmasına rağmen 667 MHz çalışıyor ben bunları nasıl 1066 MHz yapabilirim
  11. Yavuz KAYIŞ

Anakart Tavsiyesi 775 pin

Arkadaşlar 4 ram slotlu 775pin ddr2 anakart tavsiyesi verir misiniz Marka Model ya da link atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  12. Yavuz KAYIŞ

Yardım Bilgisayar 15 snde kapanıyor

Beyler yeni bir bilgisayar topladım biraz eski her şey çalışıyor fakat sonra bu yazı geliyor sorun ne Yazı Keyboard/interface eror No keyboard Detected!! USB sevice over current status deteced!system will shut down After 15 secind
  13. Yavuz KAYIŞ

B450 çipsetin rakibi?

AMD cephesine baktığımızda şuan en F/p anakart B450 chipsetli anakartlar yaklaşık 450₺ s2h modelini bulabilirsiniz benim sorum ise Intel cephesinde bu durumda olan anakart hangisi fiyat kaç TL
  14. Yavuz KAYIŞ

B450 vs A320 Sizce Hangisi?

İki anakart arasında r51600af ile kullanıcam çok fark olur mu overclock yapmıyacam amacım ucuzluk
  15. Yavuz KAYIŞ

En iyi hangi parça

Asus P5kpl am se anakarta en iyi hangi Ekran kartı İşlemci Ram SSD Kullanabilirim not bütçe önemli değil sadece anlayan arkadaşlar yazsın Şimdiden teşekkürler
  16. Yavuz KAYIŞ

SSD olur mu

Asus p5kpl am se ssd destekler mi
  17. Yavuz KAYIŞ

Q6600 İçin Ekran Kartı Tavsiyesi?

Asus p5kpl amse 500 w power 4 gb ram Intel quad Q6600 En iyi hangi ekran kartını takabilirim En iyi F/P ekran kartı hangisidir
  18. Yavuz KAYIŞ

Yardım Anakart GG

Anakarta bir şey oldu birden durdu ve artık çalışmıyor işlemcide sıkıntı yok PSU sağlam ram sağlam ekran kartı sağlam hdd sâğlam hiç bir şey yok işlemci pinleri sağlam ne olabilir
  19. Yavuz KAYIŞ

Yardım anakarta en iyi ekran kartı

MSİ 7255 v2 anakarta en iyi hangi ekran kartını taj-kabilirim R7 240 750 Tİ OLUR MU psu 450 w işlemci q6600
Top Bottom