Arama sonuçları: *

1. Ramazan İşbilen

Secure Boot Açıkken Bilgisayar ötüyor

Valorantta secure boot hatası aldığım için ayarı biostan açtım ama ne yaparsam yapayım Secure Boot açıkken ve Windows Uefi seçiliyken 1 Uzun 2 kısa yani sanırsam Ekran kartı arızası veriyor ve biosdan görüntü alamıyorum sadece windows'u görebiliyorum B450M-A Pro Max 1600AF Gskill Ripjaws 8x2 3200
  2. Ramazan İşbilen

İkinci el anakart önerisi

Selam. İkinci el bir bilgisayar topluyorum bütçem de 6500-7000arası Anakart ve işlemci olarak birkaç tercihim var. Bu sistemin ileride sadece işlemcisini yükseltmeyi istiyorum,anakartı değiştirmeme gerek kalmasın. Intel tarafında. i3 10100F-H510M-K set halinde 3500. AMD tarafında. ASUS Prime...
  3. Ramazan İşbilen

İşlemci fan hızımı ayarlayamıyorum

Hem biostan hem Asus AI Suite den denedim fakat işlemcim hep 2200rpm civarı çalışıyor ve çok ses yapıyor işlemcim ısınmasa bile. Anakartım Asus H81M-K İşlemcim Xeon E3 1226v3 Fanı Chasis fana taktığımda gayet rahat bir şekilde ayarlayabiliyorum fakat cpu fana takılıyken ayarlanmıyor...
  4. Ramazan İşbilen

A320M PRO VH PLUS 8PIN CPU GİRİŞİNE 4PIN POWER BAĞLAMAK

Yeni bir anakart ve işlemci alacağım arkadaşımla anlaştım 1300TL'ye MSI A320M Pro VH Plus, Ryzen 3 1300X alacağım ondan fakat onun anakartı 8pin işlemci gücü istiyor benim güç kaynağım ise 4pin CPU girişine sahip. Şimdi şöyle de bir durum var onun işlemcisi 65W TDP'ye sahip ben şu anki...
  5. Ramazan İşbilen

2.El Anakart önerisi

Şuanki sistemim Xeon x5460 Asus P5G41C-M LX 4+4 DDR3 Ram Asus R9 270 İşlemcimi yükseltmek istediğimden bana ddr3 ve ssd aldığımdan sata 3 destekleyen bir kart lazım(işlemci desteği çok önemli değil ama soğutucumdan dolayı önceliğim intel. Fiyat sınırı yok
  6. Ramazan İşbilen

Anakartımdaki 24Pin kablosu ısınıyor

Genel olarak sistem özelliklerim bu şekilde. Q8300 2.92GHz OC ASUS P5G41C-M LX 2x4GB DDR3 1333MHz RAM Dual channel Volar 9800GT (güç beslemesine ihtiyaç duymayan) Platoon 300W güç kaynağı (12v 14a) 24pin girişim oyun oynarken ısınıyor hatta şöyle bir sorun da vardı 3.3v kanalında 2.6 2.7...
  7. Ramazan İşbilen

2.El Anakart Önerisi

Beyler arkadaşıma ucuz 2.el am2 anakart lazım am2+ vs olur mu bilmem hiç araştırmadım işlemcisi Athlon 64 x2 desteklesin yeter rami vs değiştiricek en baştan
  8. Ramazan İşbilen

B450M S2H 3.Nesil Ryzen Destekliyormu

Beyler gün boyunca araştırdım hiçkimse bir şey demiyor 😒 Nolur söyleyin B450M S2H ile Bios update yapmadan Ryzen 5 3600 kullanabilirmiyim elimde başka pc yok 2 saat birde internet kafedede uğraşamam bios update için. Desteklemiyorsa destekleyen en düzgün anakart nedir ??
  9. Ramazan İşbilen

Gigabyte DS3H Hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Yeni bir sistem toplayacağım anakartı B450M S2H seçmiştim internette gezerken DS3H'ı gördüm. Ryzen 5 3600 ile kullanacağım bios update gerekmeden desteklermi ? Ve bu anakartı önerir misiniz? ? Veya bu fiyat bandında (650-700) başka neler var ??
Top Bottom