Arama sonuçları: *

1. korkusuzberitan

Yardım Ryzen 9 9950x3d İçin Anakart Önerisi.

Merhaba arkadaşlar, Anakart ihtiyacım var. Tercihen siyah olması daha iyi olur. X870E olması daha avantajlı. Bütçe 40K kadar çıkabilirim, ASUS olması önceliğim, klavyem, monitörüm vs asus olduğu için Aura Sync den kontrol sağlayabileyim. Ancak daha avantajlı markalar ve modeller varsa onlara da...
  2. korkusuzberitan

Yardım Anakart tavsiyenize ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Kardeşime ikinci el sistem toplayacağım. Anakart olarak B450m mi iyi, A520 falan mı?
  3. korkusuzberitan

Yardım İkinci el anakart önerilerinize açığım. 2000TL

Merhaba arkadaşlar, 2000TL'lik anakart önerilerinize açığım. Ryzen 5 5600x kullanmayı ve RTX 3070 takmayı düşünüyorum. İşlemci olarak farklı önerileriniz varsa sunabilirsiniz. AMD olması şart değil.
  4. korkusuzberitan

Yardım Ryzen 5 5600X ile kullanabileceğim ikinci el anakart önerisi yapabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Kardeşim için bir sistem kurmayı düşünüyorum. İşlemci olarak Ryzen 5 5600x'e karar verdim. Ancak anakart konusunda karar veremedim; B450 ve A520 arasında kaldım diyebilirim. Bu arada henüz işlemciyi almadım, İntel tarafında daha mantıklı bir işlemci varsa onu...
  5. korkusuzberitan

Öneri ASUS ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI İncelemesi

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Bugün sizlere yaklaşık 7 aydır kullanmakta olduğum ASUS ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI anakart ile ilgili deneyimlerimi aktaracağım. X870E Chipset Artık hem ekran kartı hem de M.2 SSD için PCIe 5.0 desteği bir standart, bir lüks değil. Üstüne 40Gbps hızındaki...
  6. korkusuzberitan

Yardım Rog Strix X870E-E vs X870E Carbon

Merhaba arkadaşlar, Bu iki anakart arasında kaldım. X870E Carbon, 1 aylık kullanılmış 16.500₺ ye alabilirim, Rog Strix X870E-E de sıfırını 15.000₺ ye alabilirim. Hangisini almak neden mantıklı? İkisi de sıfır ayarında bu arada.
  7. korkusuzberitan

Rog Strix X870E-E vs MPG X870E Carbon WiFi

İkisi de aynı fiyat olsa hangi anakartı tercih edersiniz?
  8. korkusuzberitan

15-20k bütçe ile x870E önerisi

Merhaba arkadaşlar, Msi X870E edge ti anakartı hoşuma gitti, ryzen 7 9700x ve 64GB drr5 ile kullanacağım, önerileriniz ne olur? Amd ile uyumlu en sorunsuz ram hangisi?
  9. korkusuzberitan

Hangi anakartı tercih ederdiniz?

B650 Tomahawk (sıfır garantili) 8.250TL (arakdaşımdan) B670E-F Rog strix ( ikinci el- temiz- 2023 mart da alınmış) 11.000TL aradaki fiyat farkına değer mi?
  10. korkusuzberitan

Yardım 15.000₺ Bütçeye anakart önerisi hk.

Merhaba arkadaşlar, Ryzen 7 9700x, 4070, 32gb ddr5 ram için güzel güncel ve uzun ömürlük, ileride yükseltme yapmak isteyince sorun çıkartmayacak bir anakart arıyorum. Atx olsun, mümkünse asus veya msi olsun. En fazla 15.000₺ bütçeye öneriniz ne olur?
  11. korkusuzberitan

Yardım Anakart ve işlemci alımı hk.

Merhaba arkadaşlar, günaydın. Nasılsınız? Şu anda hukuk fakültesi öğrencisiyim, kendi yazılım firmam var ve e-ticaret ile uğraşıyorum. MacBook Pro M2 işlemcili cihazım var ve artık yer yer yetersiz gelmeye başladı ve oyun oynayamayacağımdan dolayı da masaüstü bilgisayar toplamaya karar verdim...
  12. korkusuzberitan

Yardım Anakart tavsiyesi b650

7.500₺’ye kadar bütçem var Atx olsun, m2 ssd soğutucuları olsun yeterli
Geri