Arama sonuçları: *

1. Osmanucr

Yardım İşlemcimi değiştireceğim tavsiyelerinizi bekliyorum

Şuan AMD Ryzen 5 3500X kullanıyorum ve ekran kartım Asus Geforce GTX 1660Super. Sistemde küçültmeye gidip işlemcimi ve ekran kartımı satıp dahili grafik birimi olan işlemci almak istiyorum. Ekran kartımı ve işlemciyi ne kadara satmalıyım ? Hangi işlemciyi almalıyım ? Genellikle twitch sosyal...
  2. Osmanucr

3500× ve 1660s evo uyumlu güzel olurmu ?

3500× ve https://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-gtx1660-super-a6g-evo-6gb-ddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html Güzel olurmu ?
  3. Osmanucr

3400g nasıl bir işlemcidir ?

G neyi ifade ediyor .
  4. Osmanucr

Ryzen 5 serisinin 3600 ün altındaki en iyi modeli ?

3600 çok pahalı geldi bana daha alt model önerir misiniz?. Amacım oyun
  5. Osmanucr

Yardım 7 Yıllık bilgisayar şimdi darboğaz yapmaya başladı

İyi kötü idare ediyordum ama şimdi çok kötü oldu bilgisayar özelliklerim yazıyor imza kısmında . Zula bile oynanmıyor Windows 5 dakikada açılıyor valla bıktım . İşlemci %100 Kullanıyor sesler patlak patlak çıkıyor. Youtubede video izlerken dahi Bilgisayarda donmalar oluyo ve sadece arka planda...
  6. Osmanucr

Darboğaz hakkında soru

https://donanimarsivi.com/forum/konu/islemci-kullanimi-100.147808/#post-1403440 Bir konu açmıştım oradan gelen cevaplarda bana darboğaz olduğunu söyledi arkadaşlar . Ben bu darboğazı engellemem için yeni işlemci mi almam gerekiyor veya başka bir çözümü varmı ?
  7. Osmanucr

işlemci kullanımı %100

Şimdi bir şey soracağım işlemci kullanımı %100 olunca ; işlemci ve ekran kartı dengelimi oluyor ? işlemci güçlü ekran kartı güçsüzmü oluyor ? Pc de emulatörden pubg mobile bile oynasam işlemci kullanımı %100 oluyor ve oyun sesleri patlayarak donuk donuk geliyor (her oyunda böyle) Bilgisayar...
  8. Osmanucr

İşlemcide nm nedir ?

Merak ettim işlemcide nm nedir ? Benim 7 yıldır kullandığım bilgisayarımdaki işlemci 45 nm :D
  9. Osmanucr

Yardım çok işlemci kullanımı

Selamun Aleyküm benim işlemci bayağı eski ama yinede söyleyeceğim league of legends bile oynasam işlemci kullanımı fazlalaşıyor ses patlıyor sesler parça parça geliyor . Nasıl düzelir bu çok işlemci kullanımı ?
  10. Osmanucr

Yardım İşlemci stres testi

İşlemciyi stres testine sokunca belli bir derecede sabit kalıyor 65 de sabit kalıyor neden olabilir. Bide bu gönderiyi okuduysanız bir önceki gönderime bakarmısınız önemli !!!
  11. Osmanucr

Yardım İşlemcimde daralma var sanki

Selamun Aleyküm işlemcimin marka ve modeli imza kısmında yazıyor. Bir kaç gün önce işlemcimin belli bir sıcaklıkta (65) )sabit kaldığının ve daraldığının farkına vardım. Mesela geçen gün sadece valorant oynarken yine 65 derecede sabit olduğunu gördüm işlemciyi ne kadar yorarsam yorayım hala 65...
  12. Osmanucr

Yardım çok işlemci kullanımı

Valorant oyununda işlemci o kadar yoruluyorki %100 çalışma görüyorum çok sorun yaratıyor oyundaki sesler titreşimli parça parça geliyor cızırtılı yani nasıl kurtulacağım bu sorundan
  13. Osmanucr

İşlemcinin yükünü azaltma

Bilgisayar 8 yıllık , İşlemciye çok yük biniyor bu yükü azaltmak için ram yükseltsem nasıl olur. biri 4 biri 2 gb toplam 6gb ram var 2008 mhz civarı gösteriyor
  14. Osmanucr

İşlemci kullanımı

Windows 7 kullanıyorum hangi uygulama işlemciyi ne kadar kullanıyor nasıl bakıcam ?
  15. Osmanucr

İşlemci kullanımı %100

Valorant oynarken fps düşüktü zaten benim eskisinden daha çok kasmaya başladı oyun. Sürekli olarak İşlemci kullanımı %100 Ram kullanımı %85 olmaya başladı oynarken işlemci sıcaklığı 65 de sabit kalıyor. Nasıl çözücem
  16. Osmanucr

Yardım İşlemci ısısı

Termal macunu sürdükten sonra bide fanları yağladım işlemci ısısı dahada yükseldi yanlış sürmüş olamam heryerine yaydım işlemcinin 2012 den beri kullanıyorum
  17. Osmanucr

İşlemci 100% Kullanılıyor

Alt üstü mta oynayıp bide youtube a giriyodum bu nedir :D :D :D
  18. Osmanucr

Termal Macun Temizlemek

Termal macun siparişi gelene kadar üstünü temizleyimmi gelince yenisini sürerim. Yoksa yeni macun gelene kadar böyle kalsınmı
  19. Osmanucr

X4 640 AMD İşlemci Sıcaklığı

AMD Athlon II X4 640 Processor , ben bu işlemciyi kullanıyorum bu işlemciyi kullanan varsa sıcaklığı kaç ° oluyor ?
Geri